Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kalendarz wyjazdowy - ZESTAWIENIE

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Michał 'mike'
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Michał 'mike' » 21.07.2004 21:29

A i ja 13.08 - Ciovo ( megane kombi - zielen ) Olkusz
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 21.07.2004 22:11

"21.07 Wndsf Ostrzeszów - Mljet (Ford Galaxy-gołębi)"
i
"11.08 Wndsf Ostrzeszów - Orebić (Opel Vivaro-żółty)"
Który termin jest właściwy?
A może oba? :)
Pozdrawiam.
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 22.07.2004 10:13

Do Wadzika!
Miałeś rację.
Nie wchodziłam na forum w ostatnim czasie, więc w porę nie zmieniłam Twego wpisu z 17.07.
Kiedyś, może pisałeś gdzieś na forum, że jedziesz właśnie 17.07. Stąd mój poprzedni wpis i zdziwienie...
Wszystko jasne!
Miłego dnia!
Stefek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stefek » 22.07.2004 10:18

Stefek - 16.08 - okolice Makarskiej (srebrny passat kombi) :D
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 22.07.2004 10:20

a to ja - niestety ze względy na ilość turystów i ceny, nie wyladowałem na Makarskiej, tak więc melduje że były okolice Sibenika i było fajnie, ciepło i szkoda było wracać :(
Stefek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stefek » 22.07.2004 10:59

M.Smith napisał(a):a to ja - niestety ze względy na ilość turystów i ceny, nie wyladowałem na Makarskiej, tak więc melduje że były okolice Sibenika i było fajnie, ciepło i szkoda było wracać :(

A o ile Makarska jest droższa od Sibenika?
Wybieram się pierwszy raz do Cro i pomyślałem, że okolice Makarskiej (nie sama Makarska) to dobre miejsce na wypady na południe (Dubrownik) i północ (Split, Trogir).
Szczerze mówiąc zmartwiłeś mnie trochę :cry: .
Chcę jechać w ciemno w 2 osoby (reszta się "wykruszyła")
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 22.07.2004 11:06

Stefek napisał(a):
M.Smith napisał(a):a to ja - niestety ze względy na ilość turystów i ceny, nie wyladowałem na Makarskiej, tak więc melduje że były okolice Sibenika i było fajnie, ciepło i szkoda było wracać :(

Wybieram się pierwszy raz do Cro i pomyślałem, że okolice Makarskiej (nie sama Makarska) to dobre miejsce na wypady na południe (Dubrownik) i północ (Split, Trogir).
To wszystko (ceny) jest kierowane polityką wolnorynkową, tzn. im więcej turystów tym drożej, ale my przeszperaliśmy riviere makarską na całej długości i na początku lipca (4 lipca) o 9 rano chcieli za apartament dla 2 osób 35-40 euro, a cena była do zbicia do 30-35 max, w okolicy Sibenika 20-25 euro i to bez problemów. Wprawdzie jednym miejscu w Podgorze był apart. za 20 euro ale właściciel powinien się wstydzić zeby coś takiego proponować wogóle - STRASZNA NORA bez okna z przeszklonymi jedynie drzwiami
Stefek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stefek » 22.07.2004 11:14

M.Smith napisał(a):
Stefek napisał(a):

To wszystko (ceny) jest kierowane polityką wolnorynkową, tzn. im więcej turystów tym drożej, ale my przeszperaliśmy riviere makarską na całej długości i na początku lipca (4 lipca) o 9 rano chcieli za apartament dla 2 osób 35-40 euro, a cena była do zbicia do 30-35 max, w okolicy Sibenika 20-25 euro i to bez problemów. Wprawdzie jednym miejscu w Podgorze był apart. za 20 euro ale właściciel powinien się wstydzić zeby coś takiego proponować wogóle - STRASZNA NORA bez okna z przeszklonymi jedynie drzwiami

8O straszne zdzierstwo ale mam czas i nie mam zobowiązań (dzieci :wink: ) a na wszelki wypadek biorę namiot więc zaryzykuję Rivierę Makarską :D
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 22.07.2004 13:55

Vodice może?
P.S:kliknęło mi się dwa razy i nie wiem, jak to usunąć
Ostatnio edytowano 22.07.2004 13:59 przez a to ja, łącznie edytowano 1 raz
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 22.07.2004 13:56

Vodice może?Albo bardziej na zachód?
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 22.07.2004 14:02

a to ja napisał(a):

Bardziej na zachód, ale tylko kilka kilometrów, w Vodicach byłem kilka razy z wizytą.
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 22.07.2004 14:07

M.Smith napisał(a):
a to ja napisał(a):

Bardziej na zachód, ale tylko kilka kilometrów, w Vodicach byłem kilka razy z wizytą.

Pisałam - jedź do Marakskiej - byłoby fajniej :wink: :lol:
A Ty uparłeś się na Makarską... :lol:
Primosten?
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 22.07.2004 14:13

a to ja napisał(a):
M.Smith napisał(a):
a to ja napisał(a):

Pisałam - jedź do Marakskiej - byłoby fajniej :wink: :lol:
A Ty uparłeś się na Makarską... :lol:
Primosten?
hehehe nie Primosten, za daleko na zachód, najpierw Zaboric a potem Grebastica, a tam cool gospodarze, po prostu byłem i nadal jestem oczarowany nimi. Acha, jak tylko mi się uda to powysyłam do admina zdjęcia może coś opublikują. :D
Krzysiekm
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 22.07.2004 18:33

sorry pomyliłem strony
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 22.07.2004 22:36

"23.07 Marta Warszawa - Promajna (Renault Thalia-czerwone) :papa:
23.07 Idziol Płock - Krk (Seat Toledo-granatowy metalik) :papa:
23.07 grażka Gliwice - Ciovo :papa:
23.07 Mafus Tarnów - Primosten (Citroen Xsara) :papa: "
U nas - deszczowo i burzowo w najbliższym czasie.
Przed Wami - mam nadzieję - słoneczne lato w HR!
Wracajcie potem szczęśliwie i podzielcie się z nami chorwackimi wspomnieniami :)
Miłego wypoczynku!
Pozdrawiam!!!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Kalendarz wyjazdowy - ZESTAWIENIE - strona 14
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone