M.Smith napisał(a):a to ja - niestety ze względy na ilość turystów i ceny, nie wyladowałem na Makarskiej, tak więc melduje że były okolice Sibenika i było fajnie, ciepło i szkoda było wracać
To wszystko (ceny) jest kierowane polityką wolnorynkową, tzn. im więcej turystów tym drożej, ale my przeszperaliśmy riviere makarską na całej długości i na początku lipca (4 lipca) o 9 rano chcieli za apartament dla 2 osób 35-40 euro, a cena była do zbicia do 30-35 max, w okolicy Sibenika 20-25 euro i to bez problemów. Wprawdzie jednym miejscu w Podgorze był apart. za 20 euro ale właściciel powinien się wstydzić zeby coś takiego proponować wogóle - STRASZNA NORA bez okna z przeszklonymi jedynie drzwiamiStefek napisał(a):M.Smith napisał(a):a to ja - niestety ze względy na ilość turystów i ceny, nie wyladowałem na Makarskiej, tak więc melduje że były okolice Sibenika i było fajnie, ciepło i szkoda było wracać
A o ile Makarska jest droższa od Sibenika?
Wybieram się pierwszy raz do Cro i pomyślałem, że okolice Makarskiej (nie sama Makarska) to dobre miejsce na wypady na południe (Dubrownik) i północ (Split, Trogir).
Szczerze mówiąc zmartwiłeś mnie trochę .
Chcę jechać w ciemno w 2 osoby (reszta się "wykruszyła")
M.Smith napisał(a):To wszystko (ceny) jest kierowane polityką wolnorynkową, tzn. im więcej turystów tym drożej, ale my przeszperaliśmy riviere makarską na całej długości i na początku lipca (4 lipca) o 9 rano chcieli za apartament dla 2 osób 35-40 euro, a cena była do zbicia do 30-35 max, w okolicy Sibenika 20-25 euro i to bez problemów. Wprawdzie jednym miejscu w Podgorze był apart. za 20 euro ale właściciel powinien się wstydzić zeby coś takiego proponować wogóle - STRASZNA NORA bez okna z przeszklonymi jedynie drzwiamiStefek napisał(a):M.Smith napisał(a):a to ja - niestety ze względy na ilość turystów i ceny, nie wyladowałem na Makarskiej, tak więc melduje że były okolice Sibenika i było fajnie, ciepło i szkoda było wracać
A o ile Makarska jest droższa od Sibenika?
Wybieram się pierwszy raz do Cro i pomyślałem, że okolice Makarskiej (nie sama Makarska) to dobre miejsce na wypady na południe (Dubrownik) i północ (Split, Trogir).
Szczerze mówiąc zmartwiłeś mnie trochę .
Chcę jechać w ciemno w 2 osoby (reszta się "wykruszyła")
M.Smith napisał(a):a to ja - niestety ze względy na ilość turystów i ceny, nie wyladowałem na Makarskiej, tak więc melduje że były okolice Sibenika i było fajnie, ciepło i szkoda było wracać
Bardziej na zachód, ale tylko kilka kilometrów, w Vodicach byłem kilka razy z wizytą.a to ja napisał(a):M.Smith napisał(a):a to ja - niestety ze względy na ilość turystów i ceny, nie wyladowałem na Makarskiej, tak więc melduje że były okolice Sibenika i było fajnie, ciepło i szkoda było wracać
Vodice może?Albo bardziej na zachód?
M.Smith napisał(a):Bardziej na zachód, ale tylko kilka kilometrów, w Vodicach byłem kilka razy z wizytą.a to ja napisał(a):M.Smith napisał(a):a to ja - niestety ze względy na ilość turystów i ceny, nie wyladowałem na Makarskiej, tak więc melduje że były okolice Sibenika i było fajnie, ciepło i szkoda było wracać
hehehe nie Primosten, za daleko na zachód, najpierw Zaboric a potem Grebastica, a tam cool gospodarze, po prostu byłem i nadal jestem oczarowany nimi. Acha, jak tylko mi się uda to powysyłam do admina zdjęcia może coś opublikują.a to ja napisał(a):M.Smith napisał(a):Bardziej na zachód, ale tylko kilka kilometrów, w Vodicach byłem kilka razy z wizytą.a to ja napisał(a):M.Smith napisał(a):a to ja - niestety ze względy na ilość turystów i ceny, nie wyladowałem na Makarskiej, tak więc melduje że były okolice Sibenika i było fajnie, ciepło i szkoda było wracać
Pisałam - jedź do Marakskiej - byłoby fajniej
A Ty uparłeś się na Makarską...
Primosten?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko