31.07 Monachium na Istrie
04.08 Istria do Kielc
Jade Subaru Foresterem nurkowac chetnie kogos zabiore
Szyszki napisał(a):Witam
Widzę ,że 03.08 zaczynasz pobyt w Dalmacji. Ja od trzech dni jestem w Rogoznicy i dziś na wycieczce do Splitu pojawił się problem z samochodem.
Czy miejsce Twojego odpoczynku to może okolice Rogoznicy, Primoszten, Trogiru???? Jeżeli tak to czy mogę prosić Cię o pomoc. Chodzi o przywiezienie 2 pasków klinowych do mojego samochodu. Mam możliwość dojazdu w pobliże wymienionych miejscowości. Bardzo proszę o kontakt na e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Pozdrawiam
Szyszki
Szyszki napisał(a):piszę do pilach.Szyszki napisał(a):Witam
Widzę ,że 03.08 zaczynasz pobyt w Dalmacji. Ja od trzech dni jestem w Rogoznicy i dziś na wycieczce do Splitu pojawił się problem z samochodem.
Czy miejsce Twojego odpoczynku to może okolice Rogoznicy, Primoszten, Trogiru???? Jeżeli tak to czy mogę prosić Cię o pomoc. Chodzi o przywiezienie 2 pasków klinowych do mojego samochodu. Mam możliwość dojazdu w pobliże wymienionych miejscowości. Bardzo proszę o kontakt na e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Pozdrawiam
Szyszki
dawtat napisał(a):Witam, czy wyjazd u Was 10 sierpnia jest aktualny? Wybieram się z rodziną pierwszy raz na Chorwację i czy byłaby możliowść z Wami się zabrać?:) Chodzi mi o drogę byłoby bezpieczniej??
damian325 napisał(a):ciachorowski napisał(a):Witam wszystkich!
Wyjazd w sobotę 30.07 z Tychy godzina 20:00 pobyt od 31.07. do 14.08 - Brela, Makarska Rivera
2 osoby dorosłe + 1,5 roczna córeczka - Skoda Superb
może ktoś jedzie trasa Czechy-Austria-Słowenia-Chorwacja - autostradami
Jestem chętny się dołączyć też tą trasą jadę mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko