mysza73 napisał(a):Ja osobiście podałam datę wyjazdu z Radomia[...]
rbogi napisał(a):Dla mnie wakacje rozpoczynają się w momencie gdy wyjeżdżam za bramę podwórka
Jak widzę, większość wypowiadających się uważa za słuszne podawać datę wyjazdu. Też przychylam się do tej opcji. Ale jak widać nie wszyscy są, a przynajmniej byli tego zdania:maniust napisał(a): [...]zawsze podaję datę kiedy ruszam do Cro spod domu[...]
coobah napisał(a):Skoro tak piszecie to ja poproszę o korektę
Także w latach następnych.mysza73 napisał(a):Tradycyjnie poproszę o takie informacje:
- data wyjazdu, data wyjazdu powrotnego
- kto (forumowy nick)
- skąd - dokąd
[...]
Ten wątek, jak wskazuje tytuł oraz zawarte w nim posty, dotyczy raczej zabierania pasażerów swoim autem, a nie organizowania konwojów. Czyżbym się mylił?Janusz Bajcer napisał(a):Wspólna podróż >>> forumowy-auto-stop-f21.html
tempik14 napisał(a):Ten wątek, jak wskazuje tytuł oraz zawarte w nim posty, dotyczy raczej zabierania pasażerów swoim autem, a nie organizowania konwojów. Czyżbym się mylił?Janusz Bajcer napisał(a):Wspólna podróż >>> forumowy-auto-stop-f21.html
maniust napisał(a):coobah napisał(a):Skoro tak piszecie to ja poproszę o korektę:
16.08-30.08 coobah, Paprotnia-Poljica, Citroen Xsara Picasso(N)
na:
15.08-30.08 coobah, Paprotnia-Poljica, Citroen Xsara Picasso(N)
No bo zobaczcie Cromaniacy , skoro piszecie np. 16.08-30.08 Paprotnia-Poljica , itp..... to tego dnia chyba się jest jeszcze w Paprotni , a nie już w Cro, czyż nie?
Inaczej bym napisał 16.08-30.08 Poljica-Poljica
...a wakacje zaczynają się w momencie pierdyknięcia drzwiami w domu.
Wszystkim szerokości i przyczepności......
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko