Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Radom. Będziemy drugi raz w Poljicy od 10.08.15 u Matijas. Trasa Radom-Chyżne-Budapeszt-Zadar-Poljica. Samochód VW Passat lub Skoda Octavia. POLECAM!!!!!! Pierwszym razem płaciłem 40 EUR za 4 osoby. Apartamentów do wyboru i koloru nawet w sezonie.
Jedziemy 15 sierpnia do Makarskiej z okolic Warszawy a wracamy 25 sierpnia (po południu wyjazd). - BMW e90 kombi - -> do ,,czapla,, - ok, można sie spotkać na bro.. - wysłałem @ bo nie mogę PW
Ostatnio edytowano 05.08.2015 18:14 przez Łukasz88, łącznie edytowano 1 raz
W tym roku 5 raz do Chorwacji. Aby nam się nie nudziło jedziemy w dwa miejsca po tygodniu. Wyjazd z Jaworzna wieczorem piątek 14 08 przez Slowacje i Wegry 86 tką do Makarskiej na tydzień. Następnie do Selce koło Crkwenicy od 22 08 i wracamy tj wyjazd do domku 29 08. 2+1 (12 lat). Citroen c4 hdi
start z Wieliczki 11.08.- kierunek Istria, tak wyszło że drogą okrężną (przejęcie wnuka w Puli), 13.08. przejazd do Sucuraj (Hvar) fiat Sedici złoty z "kropelką" powrót 23.08.
Po raz 6 z kolei do Cro za każdym razem dwa nowe miejsca. 29.08-12.09.15 gakako Urzędów - Orebic (lub Mlini), później Tucepi (albo odwrotnie) Opel Meriva
Ostatnio edytowano 07.08.2015 13:02 przez gakako, łącznie edytowano 1 raz
Zmiana z 08.09-23.09 ag88, Gdańsk/Olsztyn-Podgora, Ford Fiesta(CB,N), Opel Corsa(CB), Citroen Xsara Picasso Na 07.09-20.09 ag88, Gdańsk/Olsztyn-Podgora, Ford Fiesta(CB,N), Opel Corsa(CB), Citroen Xsara Picasso(CB)
Para 33 lata, 4 wyjazd do Cro . Termin: 15.08.2015 - 22.08.2015 okolice Bydgoszczy - Rovinj ( lub inne piękne miejsce do uzgodnienia) Opel Astra ( CB). Jeżeli ktoś wybiera się w tym samym terminie to zapraszamy do wspólnej jazdy. Póki co wybieramy się jak zwykle w ciemno chyba, że tą drogą znajdziemy namiary na kwaterkę . Email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Pozdrowionka