Do piotrulexa:
zauważyłem, że bardzo lubisz wszystkich pouczać - więcej empatii człowieku!
Tyle w temacie
naturysta-06 napisał(a):Witam!
Fajnie, że podjąłeś się poprowadzić w tym roku Kalendarz wyjazdowy. Niestety – jest on dostępny jedynie dla części wyjeżdżających naturystów. Tych, którzy mają zarezerwowane hotele, kwatery, apartamenty, bungalowy, a co za tym idzie są w stanie z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem precyzyjnie określić termin wyjazdu.
naturysta-06 napisał(a):Osobiście należę do naturystów „starej daty”. Od lat jeżdżę co roku na kempingi naturystyczne z własnym namiotem (kiedyś były to namioty typu Warta, obecnie jeżdżę z dużym namiotem willowym typu Lilia). Jadąc na kemping nie jestem skrępowany dokładnymi terminami, czas okresem ani lokalizacją.
naturysta-06 napisał(a):W tym roku (podobnie jak w ubiegłym) planuję wyjazd na przełomie czerwca i lipca na ok. 3 tygodnie na któryś z kempingów na Istrii (Koversada, Valalta, Solaris). Wyjeżdżał będę z wybrzeża, ale zatrzymam się w Beskidzie Śląskim, gdzie mam zdeponowany sprzęt biwakowy i doładuję samochód.
Nie wykluczone, że byłyby osoby zainteresowane podobną formą wyjazdu i wówczas można by nawiązać kontakt dotyczący wspólnego wyjazdu.
naturysta-06 napisał(a):Jak zatem znaleźć się w proponowanej przez Ciebie formule?
Justynka133 napisał(a):Justynka133, 1.07-15.07, Kożuchów, Trafik
Powrót do Naturystyczna Chorwacja