Jeśli się obawiasz jazdy przez Albanię to są inne drogitelepol napisał(a):pawelh napisał(a):Preferuję samochód bo lubię dalekie trasy,bo można więcej zobaczyć tak po drodze jak i na miejscu bo z 3 dzieciaków to chyba taniej.Tak więc powodzenia w zdobywaniu wysp a my z kolegą opanujemy ląd
to możemy podać sobie ręce, ja również preferuję turystykę "by car". Miałem możliwość lecieć samolotem do szwecji czy francji, bo szybciej, łatwiej, ale nie zdecydowałem się - wszędzie autkiem. Grecja też autkiem wchodziła w grę , ale nasłuchałem się negatywów o Albanii, ale w zeszłym roku zrobiliśmy rozeznanie i nie jest taka zła, także będę śledził temat i może... może... Grecja wypali w tym roku
taurus napisał(a):
A co do jazdy samochodem:
- ludzie są wygodni
-ludzie boją się jechać ponad 2500 km swoim autem w jedną stronę
-ludzie boją się jeździć przez kraje , które wydają się dzikie i barbarzyńskie
- ludzie nie znają języków obcych i brak perspektyw komunikacji sprawia, że autem nie pojadą.
Oraz wyjątek - na wyspy greckie wygodniej i szybciej samolotem
goly napisał(a):No to ja też sie wpisze .........
od 10.07 do 22.07 Vasiliki . 3 rodziny plus dzieci . Łącznie 13 osób . Do tego Taurus z rodziną (jeszcze raz dzieki za pomoc ) wiec ekipa bedzie spora.
Pozdrawiam
taurus napisał(a):Będą tez moi znajomi - także lipiec w Vasiliki , Polski się zapowiada.
janusz.w. napisał(a):23/06 - 10/07 Kefalonia, Lefkada
i w pierwszych dniach września tydzień w Chorwacji
pawelh napisał(a):To mamy bardzo podobny program wakacyjny z tym,że u mnie Cro koniec sierpniajanusz.w. napisał(a):...prawdopodobnie...
23/06 - 10/07 Kefalonia, Lefkada
i w pierwszych dniach września tydzień w Chorwacji
pozdr
kulka53 napisał(a):Widzę, że masz większą siłę przekonywania niż reszta ekipy....
Sardynia musi poczekać
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko