01.09-16.09 keti + alek + nasz piesek LANTERNACAMP ISTRIA
wojan napisał(a):Dorotko - pomogę Ci01.09-16.09 keti + alek + nasz piesek LANTERNACAMP ISTRIA
>ojeju chyba nie zasnę w nocy,,a to ja napisał(a):wojan napisał(a):Dorotko - pomogę Ci01.09-16.09 keti + alek + nasz piesek LANTERNACAMP ISTRIA
Dziękuję
I ... nie wpisuję
To taka cicha zemsta na keti
(wkleiła tekst ... z nagłókiem o niewklejaniu )
Powoli kończy się sezon na wpisy ... .
Powoli kończy się moja cierpliwość i wyrozumiałość?
ZAJEC napisał(a):Cześć Dorota,
mam nadzieje ,ze to co napisałas o utracie cierpliwości to taki sobie żart myślę,ze jeszcze załapię sie naTwój kalendrz bo moj ostatni wyjazd w tym roku do Cro przypada na przełom września i pazdziernika Dokładną date wyjazdu i pobytu podeślę Ci pózniej o ile zechcesz ją wpisac.
Pozdrawiam
Grzegorz Ćwik napisał(a):Ho, ho!!!
Będę was wypatrywał, ja też ruszam bladym rankiem 1.09. Planowana droga to Lublin, i tu właśnie jeszcze nie jestem zdecydowany na odcinek polski, bo rok temu jechałem przez Chyżne, i było tak sobie. Tak czy inaczej dalej Bratysława, Wiedeń, Graz, nocleg za Mariborem, i potem już tylko autocesta do Breli. Wracam 12.09 przez Plitvice i trochę zabawie w Budapeszcie, no trzeba spróbować madziarskiej kuchni!
Też będe miał nalepkę na tylnej szybie, pozdrowienia dla wszystkich na trasie. Ja jadę srebrną Hondą Accord Sport.
Szerokiej drogi!!!
Grzegorz
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko