Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

KALENDARZ WYJAZDOWY Chorwacja 2007-WPISY

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 17.03.2007 18:30

witki napisał(a):
Plumek napisał(a):
adam_cro napisał(a):05-20.07 Zivogoscie Blato Camp Ciste - juz sie nie moge doczekac :D

O! Proszę!
To zapraszam do Mr Olimpia w Blato ;) Pierwszy dom z knajpą, zaraz na "wejściu" do wioski idąc nad morzem :) Mówiąc inaczej - na początku "miejskiego" deptaka hehehe Przy pierwszej palmie ;)

Plumeczku mój kochany - a na kawke w tym roku nie zapraszasz?
Ona chodzi za mną od zeszłego roku :D

Przecież wiesz... ;)
Diego M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego M » 17.03.2007 19:51

Witam.

Ja po rocznej przerwie/objazdówka po Italii/wracam z rodzinką do mojej uroczej Chorwacji i po raz już czwarty do Tucepi/to moje najbardziej ulubione miejsce w Cro/. Termin od 27.06.do 04.07.07r.
Astra III kombi grafitowa i jak zwykle nie mogę sie juz doczekać.

pzdr :D :D :papa: :papa:

PS Niestety tylko tydzień ,bo synowie coraz starsi nie za bardzo chcą jechać ze <starymi>na dłużej - ale dobre i to. :sm: :sm:
mariusz N
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz N » 17.03.2007 21:05

Witam wszystkich

09.lipiec - 19 lipiec Warszawa- Baśka-wyspa KRK ( niebieska Laguna na lubuskich tablicach :) Pozdrawiam
witki
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 17.03.2007 23:09

Plumek napisał(a):
witki napisał(a):
Plumek napisał(a):
adam_cro napisał(a):05-20.07 Zivogoscie Blato Camp Ciste - juz sie nie moge doczekac :D

O! Proszę!
To zapraszam do Mr Olimpia w Blato ;) Pierwszy dom z knajpą, zaraz na "wejściu" do wioski idąc nad morzem :) Mówiąc inaczej - na początku "miejskiego" deptaka hehehe Przy pierwszej palmie ;)

Plumeczku mój kochany - a na kawke w tym roku nie zapraszasz?
Ona chodzi za mną od zeszłego roku :D

Przecież wiesz... ;)

Domyslam się tylko ...
Dusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dusia » 18.03.2007 01:13

Witam

Jak sie wszystko uda ułożyć pomyślnie, to:
02.09-09.09.2007 z Wieliczki na wyspę Vis z przystankiem na kawę w Zivogosce Blato :lol: , Megane w kolorze bardzo dojrzałej wiśni :lol:

Proszę bardzo o jakieś Vis-owskie namiary, bo mnie straszą, że we wrześniu na Visie tylko wiatr hula 8O. To nie może być prawda! Prawda?

Pozdrówka serdeczne dla Wszystkich
i Podziękowania za kalendarz wyjazdowy dla Atojki !!!
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 18.03.2007 13:09

Dusia napisał(a):Witam

Jak sie wszystko uda ułożyć pomyślnie, to:
02.09-09.09.2007 z Wieliczki na wyspę Vis z przystankiem na kawę w Zivogosce Blato :lol: , Megane w kolorze bardzo dojrzałej wiśni :lol:

Proszę bardzo o jakieś Vis-owskie namiary, bo mnie straszą, że we wrześniu na Visie tylko wiatr hula 8O. To nie może być prawda! Prawda?

Pozdrówka serdeczne dla Wszystkich
i Podziękowania za kalendarz wyjazdowy dla Atojki !!!

Duuuusia !
We wrześniu - na Vis !
A w maju?
Może by tak do Puszczy się zapuścić?
Zamiast wiatru ... my będziemy hulać :oczko_usmiech:

Pozdraviam sympatyczną tancerkę z Drewutni :D
Dusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dusia » 18.03.2007 13:25

Niestety, nie damy rady w maju u Was gościć :cry:
14 maja wylatujemy na objazd Maroka, a nikt w pracy nie jest taki dobry, żeby mi w jednym miesiącu dwa razy urlop dać :cry: , że już nie wspomnę o kłopotach z urlopem u mojego ukochanego mężusia w jego paskudnej pracy!
Oby jakoś do emerytury - wtedy w ogóle nie będziemy w domu mieszkać, tylko jeździć i jeździć po Polsce i Świecie
:lol: :lol: :lol:
:papa: :papa: :papa:
Do zobaczenia w innym terminie ! :D
Malina13
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malina13 » 19.03.2007 13:06

03-08 do 10-08 niebieski Transit biała Beica i czarne Audi pozdrawiam all
Bodzio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bodzio » 19.03.2007 14:10

7-21 lipiec Zivogosce. Pierwszy raz do Cro. Srebrny Fiat Punto II i VW Touran
aga i jacek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga i jacek » 19.03.2007 19:22

mariusz N napisał(a):Witam wszystkich

09.lipiec - 19 lipiec Warszawa- Baśka-wyspa KRK ( niebieska Laguna na lubuskich tablicach :) Pozdrawiam

a czemu na lubuskich??? może na KRK sie spotkamy
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 20.03.2007 21:21

Witam. 24.06-08.07.2007r-Riwiera Makarska[Tucepi może Brela] auto Reno Scenic granatowy,ruszamy z okolic W-wy.
janusz_sul
Odkrywca
terminy wyjazdu

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz_sul » 21.03.2007 07:33

Prawdopodobnie 9 sierpień . Brela Górna . Niebieski PUNTO II .
Plumek
Cromaniak
Re: terminy wyjazdu

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 21.03.2007 08:36

janusz_sul napisał(a):Prawdopodobnie 9 sierpień . Brela Górna . Niebieski PUNTO II .

Masz świadomość, że to daleeeeko od morza? Ale i od tłumów:) Niesamowity widok zapewne będziesz mieć... Ale zjeżdżać codziennie na plażę autem i szukać w sierpniu miejsca do parkowania (bezpłatnego)... Hm... No - chyba, że codziennie będziesz sportowo na piechotę podążać...
janusz_sul
Odkrywca
brela

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz_sul » 21.03.2007 09:08

Jeżdże do G.Breli już od 3 lat . Zjazd do morza " kto jechał wie że jest to najpiękniejszy zjazd w Chorwacji " wynagradza wszelkie niedogodności. Cisza , spokój, wiejska atmosfera itp. itd. Wracam tam z radością i z przekonaniem o słuszności swojego wyboru :lol: :lol:
Plumek
Cromaniak
Re: brela

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 21.03.2007 09:12

janusz_sul napisał(a):Jeżdże do G.Breli już od 3 lat . Zjazd do morza " kto jechał wie że jest to najpiękniejszy zjazd w Chorwacji " wynagradza wszelkie niedogodności. Cisza , spokój, wiejska atmosfera itp. itd. Wracam tam z radością i z przekonaniem o słuszności swojego wyboru :lol: :lol:

A to wszystko OK. Chciałam CIę tylko uchronić, od ewentualnej nieświadomości i zepsutych wakacji.
Ale skoro jesteś znawcą tego rejonu - to spokojnie życzę wspaniałego wypoczynku!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

KALENDARZ WYJAZDOWY Chorwacja 2007-WPISY - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone