madzia1981 napisał(a):Dobrze,że nie jestem sama, we dwoje zawsze raźniej!
W takim razie trzeba założyc nowy wątek d/s wzajemnego wspierania się (szczególnie w okresie wakacyjnym)
madzia1981 napisał(a):Dobrze,że nie jestem sama, we dwoje zawsze raźniej!
Piotrek_B napisał(a):madzia1981 napisał(a):Ale macie fajnie
Zazdroszczę
To już jest nas dwoje do zazdroszczenia bo ja w tym roku z tzw. przyczyn obiektywnych zmuszony jestem odpuścic sobie ale.........byle do 2008 r. Pozdravki
woka napisał(a):Piotrek_B napisał(a):madzia1981 napisał(a):Ale macie fajnie
Zazdroszczę
To już jest nas dwoje do zazdroszczenia bo ja w tym roku z tzw. przyczyn obiektywnych zmuszony jestem odpuścic sobie ale.........byle do 2008 r. Pozdravki
Piotrek.. co knujesz. ?? Odpuszczasz CRO na korzyść innego "wspaniałego" czy odpuszczasz wczasy w ogóle.
toudee napisał(a):Hejka.
nareszcie udało się zmęczyć małżonkę chociaż zachwycona nie jest. Przeraża ją 1.400 km do przejechania.
No więc termin 16.06 (wyjazd z Polski, pobyt od 17.06)-30.06 (jak co roku II połowa czerwca)
miejsce Orebić
autko - Reno Scenic jasno zielony metalik oczywiście oklejony Cro.pl (8 letni bez klimy)
W drodze do Cro nocleg w motelu Podlehnik w Słowenii za Ptujem.
W drodze powrotnej nocleg w okolicy Plitvic (opcjonalny) na pewno w Pohorelicach (Czechy) hotel Morava
Jedziemy konwojem złożonym z 5 samochodów - nalot wrocławsko-wielkopolski na CRO.
adam_cro napisał(a):05-20.07 Zivogoscie Blato Camp Ciste - juz sie nie moge doczekac
Plumek napisał(a):adam_cro napisał(a):05-20.07 Zivogoscie Blato Camp Ciste - juz sie nie moge doczekac
O! Proszę!
To zapraszam do Mr Olimpia w Blato Pierwszy dom z knajpą, zaraz na "wejściu" do wioski idąc nad morzem Mówiąc inaczej - na początku "miejskiego" deptaka hehehe Przy pierwszej palmie
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko