Fajnie, juz jestem wpisna
,
wiec jak mozna to ja jeszcze lipiec 19-30 wyspa Losinji, miasteczko Mali Losinji - samochodzikiem ale jakim, kto to wie
Pozdrawiam
Amelka napisał(a):A-to-jku:) kochana,
spacery w takim stanie moga Cie zmeczyc, wiec Ty tu siedź, a my bedziemy przychodzili i Ci uprzejmie donosili Tylko, że Polacy sa... "spontaniczni", wiec plany wakacji tez robia sie w ostatniej chwili
Ale ja juz pogonilam towarzystwo i cos wreszcie wiem
18.06.- 30.06 - Warszawa - Mali Losinj (toyota corolla combi, bordowa + skoda fabia combi, srebrna)
30.06 - 16.07 Mali Losinj - Zagreb - Ljevo Sredicko - Warszawa (toytota corolla combo, bordowa)
Widze, ze Maciej w tym samym terminie bedzie na Losinju - zapraszamy na crno vino do Artatore )
Ech, juz nie moge sie doczekac...
Amelka
jacek gryczewski napisał(a):moja data wyjazdu sie zgadza zreszta jak co roku co do samochodu to smigamy czarnym mercedesem cupe na olsztynskich tablicach i drugim mercedesem 124 tez czarnym na tablicach zielonogórskich i ewentyalnie honda acord czerwona z olsztyna a powrot hmm jak najdluzej teraz lece sie "pomodlic" zeby te plany sie nie zmienily
Cayman napisał(a):...planowałem od 1 maja, ale względy pogodowe chyba zmuszą mnie do przełożenia wyjazdu na 20 maja ...Co do regionu to mam zamiar przejechać magistralą trasę od Rijeki po Dubrovnik i zatrzymać się w miejscu, które najbardziej spodoba się mojej załodze...największe szanse ma chyba Riviera Makarska...
a to ja napisał(a):Cayman napisał(a):...planowałem od 1 maja, ale względy pogodowe chyba zmuszą mnie do przełożenia wyjazdu na 20 maja ...Co do regionu to mam zamiar przejechać magistralą trasę od Rijeki po Dubrovnik i zatrzymać się w miejscu, które najbardziej spodoba się mojej załodze...największe szanse ma chyba Riviera Makarska...
Uważaj, Cayman.
Musisz być bardziej stanowczy.
Możesz dojechać do Opatiji - i koniec!
Załodze od razu się spodoba...
No i ... nici z południowej Dalmacji
Pozdrawiam z Wysokiego Stoczka-południe
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko