Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

"KALENDARZ WYJAZDOWY - Chorwacja 2005"

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Anulka1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anulka1 » 13.04.2005 20:37

:) Fajnie, juz jestem wpisna
,
wiec jak mozna to ja jeszcze lipiec 19-30 wyspa Losinji, miasteczko Mali Losinji - samochodzikiem ale jakim, kto to wie :) :)

Pozdrawiam
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 15.04.2005 16:38

...przyjdzie mi chyba po innych wątkach się przespacerować... :wink:
Amelka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amelka » 15.04.2005 21:35

A-to-jku:) kochana,
spacery w takim stanie moga Cie zmeczyc, wiec Ty tu siedź, a my bedziemy przychodzili i Ci uprzejmie donosili :) Tylko, że Polacy sa... "spontaniczni", wiec plany wakacji tez robia sie w ostatniej chwili :)
Ale ja juz pogonilam towarzystwo i cos wreszcie wiem :)
18.06.- 30.06 - Warszawa - Mali Losinj (toyota corolla combi, bordowa + skoda fabia combi, srebrna)
30.06 - 16.07 Mali Losinj - Zagreb - Ljevo Sredicko - Warszawa (toytota corolla combo, bordowa)
Widze, ze Maciej w tym samym terminie bedzie na Losinju - zapraszamy na crno vino do Artatore :))
Ech, juz nie moge sie doczekac...
Amelka
fleming
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fleming » 18.04.2005 15:40

Cze.
To i ja poproszę o wpis bo już w zasadzie ustalone :-)
4-07 do 18-07 - okolice Makarskiej - Bełkot (Peugeot) złoty - Uniejów
Pozdrawiam
krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 19.04.2005 06:47

25.08-10.09 Orebic ja zonka i moich dwóch chłopaków 6 lat i 10 m-cy byc moze jeszcze ze 2 osoby Planujemy przejazd przez CZ,A,SLO . Jesli nie zmienie auta to będzie to bordowa laguna I.Postaram sie odpowiednio oznaczyc samochód aby inni uzytkownicy forum mogli nas rozpoznac .
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 19.04.2005 07:06

o to ja, możesz mnie dopisać na wrzesień od 03,09 ale nie wiem do kiedy. Wprawdzie pisałem, że chyba nie pojadę, ale uparty jestem maksymalnie i zrobie wszystko żeby odwiedzić Chorwację. Acha, rejon Sibenika (chyba) - zielony lanos.
efka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) efka » 19.04.2005 07:47

Ja należę do tej grupy "spontanicznych" i dokładną trasę poznam póżniej....ale jakby co...15.06 -30.06 gdzieś na południu ,granatowy Ford Fusion Pozdrawiam :papa:
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 19.04.2005 07:58

moja data wyjazdu sie zgadza zreszta jak co roku :) co do samochodu to smigamy czarnym mercedesem cupe na olsztynskich tablicach i drugim mercedesem 124 tez czarnym na tablicach zielonogórskich i ewentyalnie honda acord czerwona z olsztyna :) a powrot hmm jak najdluzej :lol: teraz lece sie "pomodlic" zeby te plany sie nie zmienily :lol:
Cayman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cayman » 19.04.2005 08:25

...planowałem od 1 maja, ale względy pogodowe chyba zmuszą mnie do przełożenia wyjazdu na 20 maja :(...Co do regionu to mam zamiar przejechać magistralą trasę od Rijeki po Dubrovnik i zatrzymać się w miejscu, które najbardziej spodoba się mojej załodze...największe szanse ma chyba Riviera Makarska...
faziolot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) faziolot » 19.04.2005 10:37

edit
Szeroki :papa: ej drogi
Ostatnio edytowano 05.05.2011 12:27 przez faziolot, łącznie edytowano 1 raz
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 19.04.2005 10:58

Amelka napisał(a):A-to-jku:) kochana,
spacery w takim stanie moga Cie zmeczyc, wiec Ty tu siedź, a my bedziemy przychodzili i Ci uprzejmie donosili :) Tylko, że Polacy sa... "spontaniczni", wiec plany wakacji tez robia sie w ostatniej chwili :)
Ale ja juz pogonilam towarzystwo i cos wreszcie wiem :)
18.06.- 30.06 - Warszawa - Mali Losinj (toyota corolla combi, bordowa + skoda fabia combi, srebrna)
30.06 - 16.07 Mali Losinj - Zagreb - Ljevo Sredicko - Warszawa (toytota corolla combo, bordowa)
Widze, ze Maciej w tym samym terminie bedzie na Losinju - zapraszamy na crno vino do Artatore :))
Ech, juz nie moge sie doczekac...
Amelka

Amelko:)kochana.
Chyba trochę się zaplątałam z Twoim wpisem :oops:. Drugą połowę pobytu będziecie...wracać?
Nota bene - 4 tygodnie w HR... Mniam ... 8) .
Proszę o wsparcie :lol:
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 19.04.2005 11:00

jacek gryczewski napisał(a):moja data wyjazdu sie zgadza zreszta jak co roku :) co do samochodu to smigamy czarnym mercedesem cupe na olsztynskich tablicach i drugim mercedesem 124 tez czarnym na tablicach zielonogórskich i ewentyalnie honda acord czerwona z olsztyna :) a powrot hmm jak najdluzej :lol: teraz lece sie "pomodlic" zeby te plany sie nie zmienily :lol:

Do sierpnia - "wymodlisz" zapewne. Spokojna..Twoja..zakręcona :wink: :) :)
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 19.04.2005 11:05

Cayman napisał(a):...planowałem od 1 maja, ale względy pogodowe chyba zmuszą mnie do przełożenia wyjazdu na 20 maja :(...Co do regionu to mam zamiar przejechać magistralą trasę od Rijeki po Dubrovnik i zatrzymać się w miejscu, które najbardziej spodoba się mojej załodze...największe szanse ma chyba Riviera Makarska...

Uważaj, Cayman.
Musisz być bardziej stanowczy.
Możesz dojechać do Opatiji - i koniec!
Załodze od razu się spodoba...
No i ... nici z południowej Dalmacji :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam z Wysokiego Stoczka-południe :papa:
Amelka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amelka » 19.04.2005 13:58

Dorotko,
jasne, ze 4 tygodnie, bo kiedys wiezi rodzinne trzeba podtrzymywac, a w tym roku znowu kolejne dziecko w rodzinie zdaje na studia wiec i wsparcie psychiczne :))
Druga polowe wakacji spedzamy na dzialce, ktora znajduje sie na wsi o wdziecznej nazwie Ljevo Sredicko (jakies 40 km od Zagrzebie) nad rzeczką o jeszcze wdzięczniejszej nazwie Kupa :)) Ale juz bez moich przyjaciol (dlatego brak tego drugiego samochodu w drodze powrotnej, choc moze go po prostu sprzedamy i poszalejemy w Cro dluzej;), ktorzy jak zwykli smiertelnicy maja tylko 2 tygodnei urlopu. My zas bedziemy sie relaksowac na tzw. lonie rodziny:)
To tyle wyjasnien w skomplikowanych startegiach urlopowych :)
A.
Cayman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cayman » 19.04.2005 14:29

a to ja napisał(a):
Cayman napisał(a):...planowałem od 1 maja, ale względy pogodowe chyba zmuszą mnie do przełożenia wyjazdu na 20 maja :(...Co do regionu to mam zamiar przejechać magistralą trasę od Rijeki po Dubrovnik i zatrzymać się w miejscu, które najbardziej spodoba się mojej załodze...największe szanse ma chyba Riviera Makarska...

Uważaj, Cayman.
Musisz być bardziej stanowczy.
Możesz dojechać do Opatiji - i koniec!
Załodze od razu się spodoba...
No i ... nici z południowej Dalmacji :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam z Wysokiego Stoczka-południe :papa:

W takim razie zapamiętamy miejsce, które spodoba się nam najbardziej i zatrzymamy się tam wracając z Dubrovnika :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

"KALENDARZ WYJAZDOWY - Chorwacja 2005" - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone