pt napisał(a):12.08-26.08, bialy VW T4, okolice makarskiej lub trogiru,poszukiwania zaczynamy w okolicach makarskiej
Jacek Grocvhowalski napisał(a):kczwa napisał(a):Witam serdecznie wszystkich forumowiczów a jednocześnie CRO-maniaków.
Dwoje upierdliwych prawie czterdziestopięciolatków z dwudziestoletnim synem - malkontentem (zadatki na prezesa klubu emeryta )wybierają się do CRO 7-8 sierpień z Częstochowy srebrnym Lanosem - zagazowany (gdze ja się pcham z takim sprzętem) jedziemy z namiotem na ok 12 -14 dni Cel podróży ????? tam gdzie będzie fajnie , trasa ????? może być przez Madziary lub Austrię (może nocleg nad Balatonem) chętnie spotkam się z kimś po drodze lub na miejscu -jakś wspólna Rakija .....
Pozdrawiam Krzysiek
Szkoda, że jedziecie tak wcześnie! My jedziemy dopiero 12.08. Mieli byśmy wspólny język z synem. Bo my emeryci. Życzymy dobrej drogi i przyjemnych wakacji.
a to ja napisał(a):07.08-xx.xx WoYo Mysłowice-Dugi Rat (Seat Ibiza-czarny)
Tym razem szczególne papatki dla Ewy i jej rodzinki .
Oj...będzie się działo "pod tą masliną"
Po powrocie czekamy na relacje .. słowno-obrazkowe
Pozdrawiam
zawodowiec napisał(a):Dopisuję się jeszcze raz. Poniedziałek 8.08 rano start z Łodzi, 2 osoby, ciemnozielona skodzinka felicia, kamp w Lukovo Sugarje koło Karlobagu. Przed chwilą gadałem ze znajomym gazdą przez telefon i potwierdziłem przybycie Siedzimy nie dłużej niż 2 tygodnie.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko