napisał(a) a to ja » 15.06.2005 12:59
Maciej napisał(a):Od razu widać że Wrocek to korupcyjne centrum polskiej piłki
nawet Białystok na południe przerobili
Skrubi spóźnione ale najlepsze życzenia, ucz się chłopie ucz
no i żeby Jaga do I ligii wrócila
PZDR
Życzenia - przekazane ! Dziękuję w imieniu Kuby
No właśnie!
Jak to z tym meczem w Borach - zwanym "Północ-Południe" - było, hę?
O co biega?
A o to, że ...
wydawało mi się, że do Borów przyjechaliśmy z północno-wschodniego regionu Polski.
Do meczu w drużynie "PÓŁNOCY" wystawiłam dwóch zawodników.
Jak poszli - to całość piłkarskiego spotkania ... smacznie przespałam (sjesta poobiednia i poprzedni wieczór przy ognisku tak mnie zmogły - żem legła
).
Wrócili - to wstałam.
Wysłuchałam relacji "na gorąco".
"Straty" w postaci trawiastych poślizgów na spodenkach zarówno u ojca jak i syna - obejrzałam ( duzi chłopcy - reklam się naoglądali i w cudowną moc proszków uwierzywszy - z poświęceniem wielkim ponoć grali ).
Licząc na ma wyrozumiałość ... o zaangażowaniu wielkim w akcje drużyny ... POŁUDNIA opowiadali (
).
"SWOIM" dołożyli??
Słuchałam potem relacji świadków/kibiców i samych grających również , popartych wieczorowym pokazem fotek na dużym ekranie iiiii..... nijak nie mogłam się w tym połapać
Młody - a i owszem - na fotkach zlotowych reporterów sportowych został - jak inni zawodnicy - uwieczniony . A to w starciu z flamingiem z Poznania, a to przyciskawszy do murawy męża Sylwii z Trójmiasta .
A "ociec"? Myśli, że jak do zbiorówki na koniec meczu się ustawił - to mu usprawiedliwię te trawiaste pagony na spodenkach ? Pewnie wszystko przespał gdzieś w krzaczorach, opodal boiska
Konia z rzędem temu, kto fotkę-dowód posiada, że moje kochanie czynny udział w meczu brało