Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

"KALENDARZ WYJAZDOWY - Chorwacja 2005"

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 14.06.2005 22:22

petris napisał(a):
a to ja napisał(a):Dzięki - kochani :D
Skubiego ... nie uchodzi :oops: - co by jego "kochanie" na to powiedziało ?
SkRubiego - a i owszem :D .

Nie widać go - bo prezentacje internetowe na zaliczenia robi, a i średnią proporcjonalnie do wzrostu chce ( z własnej i nie przymuszonej woli :wink: :) ) wyciągąć w górę .

A jeżdźić i pływać to on będzie w sierpniu - na obozie kajakowo-rowerowym. Jego żywioł 8) .
Za dwa tygodnie - ze "starymi" (cha cha) nad jeziora w "trójkącie warmińsko-mazurskim" pewnie pojedzie :mrgreen:

Pozdrawiam serdecznie w Jego i swoim imieniu

Zyczenia ze Splitu :) :) Petris z mezem

Petris, Zbyszku - DZIĘKUJEMY :D
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 14.06.2005 22:34

15.06-30.06 efka Śląsk-"gdzieś na południe" (Ford Fusion-granatowy)
15.06-29.06 Legez Zgorzelec-Sibenik lub Split
15.06-25.06 fido2001 Kraków-Prozba

:papa: :papa: :papa:

Uwaga :!:
W dniach 17-18.06 na drogach całego kraju można będzie zaobserwować zmasowany odpływ ludności ku .. wybrzeżom HR.
Prawdziwe zagęszczenie ruchu kołowego w kierunku południowej granicy wystąpi na drogach z Warszawy , Poznania i Rzeszowa.
Pozdrawiam
- Wasza dróżniczka
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.06.2005 22:38

Jednak znowu-poraz 8-my do Cro pod namiot!!!
:papa: :papa:[/quote]

A więc ustalone: od 9-23 lipca, Riwiera Pakostane,
-czerwony Renault Thalia Alize (klima)-r.2003 (ja i rodzina 2+1)
-czerwony Ford Fiesta (bez klimy)-r.2003 (przyjaciele 2+1)
Trasa:Nowy Sącz,Słowacja,Austria,Słowenia,Zagreb i dalej
autostradą w kierunku na Split.
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 15.06.2005 06:14

slapol napisał(a):
Jurek napisał(a):Atoja?, to znaczy że mały Atojek ma urodziny ???? Więc wszystkiego najlepszego dla niego !!!!!!!!!!!!!!! Ucałuj Skubiego od nas !!!

SKRUBI...najlepsze życzenia z Dolnego Śląska !!!!!! W końcu reprezentantem POŁUDNIA jesteś....mam nadzieję, że pamietasz.... :lol: :lol: :lol:

Od razu widać że Wrocek to korupcyjne centrum polskiej piłki :twisted: nawet Białystok na południe przerobili 8O :lol:
Skrubi spóźnione ale najlepsze życzenia, ucz się chłopie ucz :wink: no i żeby Jaga do I ligii wrócila :lol:
PZDR :)
pijak
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pijak » 15.06.2005 09:44

27.06-12.7 Peljesac lub Orasac, na którymś z campingów. Granatowa Mazda 323P.
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 15.06.2005 12:59

slapol napisał(a):SKRUBI...najlepsze życzenia z Dolnego Śląska !!!!!! W końcu reprezentantem POŁUDNIA jesteś....mam nadzieję, że pamietasz.... :lol: :lol: :lol:

Maciej napisał(a):Od razu widać że Wrocek to korupcyjne centrum polskiej piłki :twisted: nawet Białystok na południe przerobili 8O :lol:
Skrubi spóźnione ale najlepsze życzenia, ucz się chłopie ucz :wink: no i żeby Jaga do I ligii wrócila :lol:

Życzenia - przekazane ! Dziękuję w imieniu Kuby :D

No właśnie!
Jak to z tym meczem w Borach - zwanym "Północ-Południe" - było, hę?

O co biega?
A o to, że ...
wydawało mi się, że do Borów przyjechaliśmy z północno-wschodniego regionu Polski.
Do meczu w drużynie "PÓŁNOCY" wystawiłam dwóch zawodników.

Jak poszli - to całość piłkarskiego spotkania ... smacznie przespałam (sjesta poobiednia i poprzedni wieczór przy ognisku tak mnie zmogły - żem legła :wink: ).

Wrócili - to wstałam.
Wysłuchałam relacji "na gorąco".
"Straty" w postaci trawiastych poślizgów na spodenkach zarówno u ojca jak i syna - obejrzałam ( duzi chłopcy - reklam się naoglądali i w cudowną moc proszków uwierzywszy - z poświęceniem wielkim ponoć grali ).
Licząc na ma wyrozumiałość ... o zaangażowaniu wielkim w akcje drużyny ... POŁUDNIA opowiadali ( :?: ).
"SWOIM" dołożyli??

Słuchałam potem relacji świadków/kibiców i samych grających również , popartych wieczorowym pokazem fotek na dużym ekranie iiiii..... nijak nie mogłam się w tym połapać :lol: :lol: :lol:

Młody - a i owszem - na fotkach zlotowych reporterów sportowych został - jak inni zawodnicy - uwieczniony . A to w starciu z flamingiem z Poznania, a to przyciskawszy do murawy męża Sylwii z Trójmiasta .

A "ociec"? Myśli, że jak do zbiorówki na koniec meczu się ustawił - to mu usprawiedliwię te trawiaste pagony na spodenkach ? Pewnie wszystko przespał gdzieś w krzaczorach, opodal boiska :wink: :lol:

Konia z rzędem temu, kto fotkę-dowód posiada, że moje kochanie czynny udział w meczu brało :lool:
przemo602
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo602 » 15.06.2005 21:10

Chyba Gdynia-Berlin przez Austrie do Dalmacji południowej. aha.. jade około 25.06.05-ok 2 tygodnie ,może jesze ktoś jedzie z Gdyni w tym lub podobnym terminie
Zbyszek_mat
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszek_mat » 15.06.2005 21:42

13 sierpień 31 sierpień dwa pojazdy z Radomia i Olsztyna do Czarnogóry
fokstrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fokstrot » 15.06.2005 21:51

niestety mala zmiana planow. wyjazd przesuniety na 5 sierpnia, powrot gdzies w okolicach 20 sierpnia. miejsce ciagle to samo - Brela
emtomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) emtomek » 16.06.2005 09:12

... no cóż, żegnam się z forumowiczami na jakieś 2 tygodnie - w sobotę 18-tego czerwca o 2.00 w nocy odpalam na Pljesac (Żuljana). Jedziemy na 2 autka: zielona Felicja z przyczepką i ciemnozielony Citroen combi.... Może po tygodniu przeniosę się na Molunat ...
Papa :papa:
idę się pakować.... :D
walec
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) walec » 16.06.2005 09:17

WITAM 24.06.2005-6.07.2005 PRIMOŚTEN FIAT PUNTO II
DO ZOBACZENIA NA TRASIE!
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 16.06.2005 14:41

a to ja napisał(a): Młody - a i owszem - na fotkach zlotowych reporterów sportowych został - jak inni zawodnicy - uwieczniony . A to w starciu z flamingiem z Poznania,

tylko nie flamingiem co :evil: :evil: :evil: :wink:

a zeby było na temat - ja już powoli zajmuję miejsce w blokach startowych :) sobota 6.00 staaaaaart :lol:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 16.06.2005 14:45

a to ja napisał(a):Konia z rzędem temu, kto fotkę-dowód posiada, że moje kochanie czynny udział w meczu brało :lool:

"Na dniach" powinien listonosz dostarczyć.
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 16.06.2005 14:46

Maciej napisał(a):
a to ja napisał(a): Młody - a i owszem - na fotkach zlotowych reporterów sportowych został - jak inni zawodnicy - uwieczniony . A to w starciu z flamingiem z Poznania,

a zeby było na temat - ja już powoli zajmuję miejsce w blokach startowych :) sobota 6.00 staaaaaart :lol:

To powinieneś jeszcze zdąrzyć MPT pooglądać :D
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 16.06.2005 14:51

volumen napisał(a):
Maciej napisał(a):

To powinieneś jeszcze zdąrzyć MPT pooglądać :D

Na to liczę Waść, na to liczę :) Trzeba w końcu odpowiedni nastrój przygotować :wink: Dobrze że przez Serbie nie jadę bo jeszcze bym jakieś polowanie na czetników zorganizował, po Thompsonie wszystko możliwe :twisted:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

"KALENDARZ WYJAZDOWY - Chorwacja 2005" - strona 18
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone