Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

"KALENDARZ WYJAZDOWY - Chorwacja 2005"

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ania i Grześ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania i Grześ » 08.05.2005 09:40

Cześć :!:
Mamy nadzieję wyjechać 25.06.
Tym razem do Rovinj, bo jeszcze tam nie byliśmy :oops:
Czerwona Toyota corolla combi.

Do zobaczenia na trasie :papa:

Ania iGrześ.
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 08.05.2005 11:25

meeg napisał(a):Witam.

Dawno mnie tu nie było, ale jako nałogowiec muszę tutaj wrócić. Moje plany wyjazdu - tak klarowne jeszcze zimą, teraz trochę się pokomplikowały. Na razie marzę o wyjeździe w sierpniu - ok. 13.08 w okolice Dubrovnika - najprawdopodobniej Cavtat. Ale zarówno termin jeszcze do końca nie znany - problemy urlopowe u męża jak zwykle, to ja na dodatek nieciekawie złamałam palec i lekarze wróżą raczej długie leczenie. Także mam małego dołka i mam nadzieję, że wszystko skończy się szczęśliwie i dostanę urlop po tak długim zwolnieniu.

Pozdrawiam wszystkich uprawiających sporty ekstremalne!!!
meeg

"Żeby meeg nie skakała... :lol: ".
Rzeczywiście ... nie było Cię ostatnio widać na forum. Ale to chyba nie z powodu paluszka? :wink:
Ominął Cię zlot w Borach i jeszcze kilka innych historii ... .
Życzę, żeby nie ominęła Cię w tym roku .. Chorwacja.
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 08.05.2005 14:38

pierwszy raz.....
4-25 sierpnia od Zadaru w dol, ile sie da...
janek23
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) janek23 » 10.05.2005 09:50

Witaj Asiu

Zraja napisał(a):My planujemy trochę inną trasę,

Tak naprawdę my dokładnie nie wiemy jeszcze którędy pojedziemy. Pewne jest tylko to, że mamy dojechać najpierw do Sv. Juraja. Trasa przez Cz, Sk, A, Slo, Hr, o której pisałem wydaje się być nieco przekombinowana. Po prześledzeniu na forum opisu trasy przez Sk i H nabieram pewności, że ta trasa może być lepsza, a na pewno tańsza (nie trzeba kupować winiety i kamizelki w A oraz płacić za Slo, pozostaje jedynie winieta na Sk).

A którędy Wy planujecie jechać?
Szczerze powiem, że o wiele raźniej byłoby nam jechać razem z kimś.

Pozdrawiam,
Janek
Zraja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zraja » 10.05.2005 11:40

Cześć Janku!
Szczegółowej trasy nie znam, bo to mój mąż rozmawiał ze znajomym, który był w Cro w zeszłym roku. Ma wziąć od niego mapę z zaznaczoną dokładnie trasą. Ja wiem tylko, że mamy jechać przez Słowację i Węgry, z noclegiem nad Balatonem. Znajomy opracował trasę, na której właśnie nie trzeba płacić, więc chcemy skorzystać. Jakby co, to powiem mężowi, żeby odpisał (jak dorwie mapę).

Pozdrawiam
Aśka
Maresz
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maresz » 10.05.2005 13:18

Witam!
A my się wybieramy do Czarnogóry :D - Budva lub gdzieś wcześniej. Chcemy jechać przez Bośnię. Troszku się boję tej trasy, ale widoki bardzo zachęcają. Startujemy 01.07. Nocleg gdzieś po drodze :?:
Jedziemy beżową Fabią.
Pozdrawiam Maresz
Kinia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kinia » 10.05.2005 14:21

a to ja kochana, ja 15 lipca chciałabym pojechać dalej niż tylko do Cieszyna mój cel to Dubrovnik.
Teraz już nie wiem czy jest mi pisany :wink: :wink: :wink:
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 10.05.2005 15:55

Kinia napisał(a):No to i ja się dopisuję.
Wyjazd 15 lipca z Warszawy do Cieszyna a potem Czechy, Austria, Słowenia i HR do Dubrovnika.
Powrót 24 lipca tą samą drogą.
Jedziemy bordową Hondą Civic.

Do zobaczenia na drodze. :D

Cha cha - rzeczywiście !
Ale bym Cię wyprawiła .
Już wymazuję ten Cieszyn. Śladu po nim nie będzie ... .
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 11.05.2005 09:39

Usunięte...
Ostatnio edytowano 19.05.2005 14:56 przez JoeF, łącznie edytowano 1 raz
Kinia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kinia » 11.05.2005 10:16

a to ja bardzo dziękuję za zmianę, teraz już napewno uda mi się zobaczyć Dubrovnik 8) i posmażyć się na plaży. :lol:
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 11.05.2005 12:30

a to ja napisał(a):Ominął Cię zlot w Borach i jeszcze kilka innych historii ... .
Życzę, żeby nie ominęła Cię w tym roku .. Chorwacja.

No niestety, nie byłam na zlocie, bo miałam ponownie składaną kość :cry: i teraz dalej jestem uziemiona i wychodzę tylko na zmiany opatrunków - głupi palec a tak przewalone. Ale jak mówi cromaniackie przysłowie: "do Chorwacji się zagoi"! :lol: Przynajmniej mam taką nadzieję, a kąpiele w słonej wodzie i wygrzewanie na kamieniach są doskonałymi formami rehabilitacji!

Pozdrawiam.
gripen
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gripen » 11.05.2005 20:36

Witam !!!

U mnie nastapiła mała zmiana.
Wyjazd 17.05 wieczorem, powrót 02.06.

Mam tylko nadzieje że pogoda nie nawali...

pzdr

gripen
altama2
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) altama2 » 13.05.2005 12:18

prosze o wykreslenie mnie z kalendarza poniewaz w sobote 7.05.05 zlamalem obie rece i zostalem uziemiony szlg by trafil i nie zobacze w tym roku mojej kochanej korculi pisanie tego postu zajelo mi ok. 5 min i przepraszam za ewentualne bledy :cry: :cry: :cry: :cry:
wiko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiko » 13.05.2005 13:38

15 lipca - Istria - Rabac - Camp Oliva - pomarańczowe Seicento z ciemnymi szybami !
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 13.05.2005 16:22

Aneta i Jacek z Warszawy - 17.06 - 2.07.2005 Warszawa - Rabac na Istrii (Opel Astra - niebieski metalic) .....
prosze nas dopisac ......
a moze ktos jedzie w te okolice w tym czasie i chce wspolnie "wycieczkowac" po półwyspie?
Planujemy skoczyc do Wenecji, na Cres, do Porecia i Puli .....jak czasu starczy to po wino do Vrbnika ....

Pozdrawiam A.
GG 30882
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

"KALENDARZ WYJAZDOWY - Chorwacja 2005" - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone