Mikromir napisał(a):Pięknie pokazujesz widoki, a plaża też niczego sobie. Ciekawa jestem tej kolejnej, kameralnej...
Epepa napisał(a):Ale piękne zdjęcie! Tak z ciekawości, czym robiłaś?
Epepa napisał(a):Z tym Waszym Iliją to chyba trochę jak z naszym Dubrownikiem. Czekałam na idealne parametry pogodowe i w końcu zwiedzaliśmy go w strugach deszczu.
Bratwojciech napisał(a):Trochę spóźniony, ale już nadrabiam zaległości
Kobal66 napisał(a):Zaległości nadrobione więc siadam wygodnie i czekam na więcej bo jakoś muszę wytrzymać jeszcze trzy tygodnie.
majkik75 napisał(a): 12 tysi fotek, to trochę ta relacja potrwa ...
Ural napisał(a):Ciekawe jaki to będzie przeklęty finał.
Nefer napisał(a):Girice i piwko, bardzo smakowicie .
Habanero napisał(a):Radość z Twoich zdjęć Agnieszko bije na odległość
Habanero napisał(a):Fajna ta Duba, mała z klimatem, do tego porcik, kamienne domki i dużo miejsc do plażowania.
Dobrze, że jest knajpka, a jak czytałem w KMPP, są też nad nią apartmany do wynajęcia (przy okazji, po ile piwo ? )
Habanero napisał(a):Smucą tłumy na Divnej, ale domyślam się o którą kameralną plażę chodzi i już przebieram nogami, bo dla niej (chyba )
Duba przewodzi w moim rankingu pięknych dziur na Pelješcu .
Habanero napisał(a):P.S.
Na nasze mrówki , nauczeni doświadczeniem z zeszłego roku, przywieźliśmy ze sobą proszek z Polski
i zrobiliśmy porządek w całym domu. Gospodyni była przeszczęśliwa.
Bravik napisał(a):No i przeoczyłem start nowej relacji . Na usprawiedliwienie tylko jedno słowo - Hvar. Ale już nadrabiam. No i pozdrowienia z wyspy.
Nefer napisał(a):A jeśli chodzi o krowie odchody, to gdy już wyschną na wiór, to nie stanowią raczej problemu i też raczej nie śmierdzą.
piotrf napisał(a):Dogoniłem Was w dobrym miejscu - Duba była pierwszą miejscowością , którą odwiedziliśmy na półwyspie w 2008 roku , chyba pora na kolejne odwiedziny
Abakus68 napisał(a):1. Punkt widokowy na Korculę… Nie wyszło się tam zatrzymać. Ale widok przedni.
Abakus68 napisał(a):2. Dobrze jest mieć małża rozmawiającego po chorwacku – no ale ja małża mieć nie będę…
Abakus68 napisał(a):3. Dobrze mieć kierowcę na serpentynach, można się zająć fotografowanie – no ale ja kierow…niczki mieć nie będę
Ural napisał(a):Jak zwykle Maslinka urzeka forum bardzo interesującymi i pożytecznymi relacjami. Złoto za to się należy.
pomorzanka zachodnia napisał(a):Odległości między plackami całkiem spore. W sumie zawsze można jeszcze zabrać na plażę szufelkę.
pomorzanka zachodnia napisał(a):30 wycieczek górskich Zazdro .
Powrót do Nasze relacje z podróży