Katerina napisał(a):Pan z fujarką i kuń (BTW, wygląda jakby miał tylko dwie nogi) - w tych okolicznościach przyrody - Pravi Balkan
Katerina napisał(a):Gratuluję zdobycia dwóch dwutysięczników - rozumiem, dlaczego serwują takie śniadania w Waszej miejscówce Trzeba mieć zapas kalorii na takie wyprawy.
piekara114 napisał(a):Rewelacyjna ta wyprawa
Widoki super. Zejście na pewno dało Wam w kość.
Nefer napisał(a):Super, super - widoki, pan z fujarką, koń, soczysta zieleń. Wspaniała wycieczka.
Zebcio napisał(a):Piękne widoki, aż dech zapiera
maslinka napisał(a):Ktoś wie, co to Niestety, jeszcze nie orientuję się dobrze w topografii Prokletijów Pewnie któraś Maja, czyli już Albania...
mchrob napisał(a):Zdjęcie nigdy nie oddaje tego majestatu gór i tej przestrzeni pod stopami.
agata26061 napisał(a):Jestem zachwycona tymi pięknymi szczytami. I jakież one bezludne w porównaniu do naszych Tatr
agata26061 napisał(a):Zajawkę górską mam od niedawna, ale już kilka wędrówek po Tatrach i nie tylko udało mi się odbyć. Zawsze jestem zmęczona i szczęśliwa zarazem.
Epepa napisał(a):Zdjęcia z przejścia między szczytami przypomniały mi trochę szlak granią Tatr Zachodnich. Kiedyś zrobiliśmy sobie taki spacer z Kopy Kondrackiej na Kasprowy Wierch.
Habanero napisał(a):Trzy lata temu, gdy szukałem ścieżki na parking za kempem dla naturystów we Vrboskiej,
spotkałem nagiego faceta ćwiczącego grę na klarnecie w makii. Wskazał mi drogę
wiola2012 napisał(a):Mieliście iść powolutku, a tu proszę, wbiegaliście na szczyty .
wiola2012 napisał(a):Szliście z jakąś aplikacją czy tylko korzystając z oznaczeń na szlaku?
Franz napisał(a):Mimo, ze nawet zawędrowałem w tamte rejony, to nie jestem w stanie powiedzieć. Na różnych mapach można spotkać różne nazwy, czasami sprzeczne, a jeszcze częściej tylko same wysokości bez nazw. Z mapy.cz można by wnioskować, że to mogłyby być szczyty Veliki Vrh, Jużni Vrh, Maja e Preht na granicy z Albanią, ale pewności mi brak.
Franz napisał(a):A propos Popadiji, to warto dać się zaprosić do zajrzenia do wnętrza domostwa w katunie.
pomorzanka zachodnia napisał(a):Jeżeli Kopa Kondracka to jest to co widać naprzeciwko Giewontu to faktycznie widać podobieństwo . Tylko nasze trasy górskie nie są tak soczyście zielone i nie tak białe.
piotrf napisał(a):Pięknie Wam goździki pozowały
piotrf napisał(a):nam nie dane było oglądać słońca na Maja Vejushes , dobrze że nie padało , za to od strony albańskiej październikowa pogoda była już taka jak potrzeba .
Powrót do Nasze relacje z podróży