maslinka napisał(a):Kajakiem dookoła Hvaru
Zapraszam do śledzenia relacji
Pauletta napisał(a):Coś czuję że to będzie bardzo fotogeniczna relacja. Czekam na cd.
freelancer1 napisał(a):To ja zasiadam przed kompem i sprawdzam ceny kajaków na allegro. I to już.
kkra napisał(a):zapisuje się do czytelni, wyspy, to jest to co lubię:)
agnes128 napisał(a):Witaj Agnieszko . Twoja relacje bede czytac z wielkim zainteresowaniem , poniewaz w wrzesniu zamierzam pojechac na te wspaniala wyspe , w tamtym roku dzieki tobie spedzilam cudowny tydzien w Supetarze . Pozdrawiam I czekam na wiecej .
morgana napisał(a):Wracam ja sobie z Chorwacji, paczę - a tu relacja maslinki.
No to przypędziłam .
evil napisał(a):Ten wzrok po spałaszowaniu rybek i browaru - bezcenny i mówi wszystko
A co na przykład?
Na przykład : "O jak mi dobrze !" lub "Och jaka jestem szczęśliwa !"
EithelAmarth napisał(a):Tej relacji nie można przegapić - zasiadam, a w zasadzie podpływam do Was i cumuję obok kajaka
majeczka napisał(a):- po drugie; no cóż trochę Ci jednak nie dowierzam
madzia828 napisał(a):ja tez dołączam do grona czytelników bardzo lubię Twoje relacje Maslinko a ta zapowiada się bardzo ciekawie może kiedyś też spróbujemy popływać kajakiem, na razie to tylko na materacu pływam
Aguha napisał(a):Oczywiście przyczepię się do Waszego kajaka niczym małż, tym bardziej, że w tym roku nie dość, że nie było Chorwacji, to nic nie było... więc pasę oczy relacjami, a wiem, że u Ciebie napasę do syta
hansklos_1 napisał(a):no to jeszcze ja sie dosiadam i czekam z niecierpliwością na cd. bo juz w piątek ruszamy oczywiście na Hvar
Powrót do Nasze relacje z podróży