Epepa napisał(a):Dotarłam do momentu przeprawy promowej i powrotu na Makarską Riwierę. Świetna relacja!
Dzięki!
Anunak napisał(a):Chciałem obejrzeć zdjęcia, ale co otwieram obrazek to przekierowuje mnie na stronę fmix.pl. Czy tez tak macie ?
maslinka napisał(a):Anunak napisał(a):Chciałem obejrzeć zdjęcia, ale co otwieram obrazek to przekierowuje mnie na stronę fmix.pl. Czy tez tak macie ?
Tak jak napisałam na poprzedniej stronie, nie uzupełniłam jeszcze zdjęć do końca relacji, tylko do 38. strony.
Dwa lata temu zdjęcia zniknęły, z tej i z wielu innych relacji na forum - fmix zawiesił działalność.
Ja widzę uzupełnione zdjęcia, również w powiększeniu. Bez "otwierania" też je widać
Anunak napisał(a):Uuups, sorki, nie zauważyłem
Katerina napisał(a):Obejrzałam od końca - na razie Varaždin
Potem tam wrócicie, prawda?
Katerina napisał(a):P.S. Czy zauważyłaś znaczne pogorszenie jakości zdjęć przy wrzutce z serwera? Bo zapewne musiałaś je pomniejszyć...
Habanero napisał(a):Agnieszko, Napoleon absolutnie do zobaczenia.
Niesamowite widoki
maslinka napisał(a):Habanero napisał(a):Agnieszko, Napoleon absolutnie do zobaczenia.
Niesamowite widoki
Konradzie, widzę, że sobie dawkujesz
A ja tymczasem zabrałam się za tęcze i kominy :
tecze-kor-uli-i-kominy-lastova-t46458.html
Habanero napisał(a):maslinka napisał(a):A ja tymczasem zabrałam się za tęcze i kominy :
tecze-kor-uli-i-kominy-lastova-t46458.html
Super, będę i tam
Habanero napisał(a):W Sucuraju chcę zrobić podobny spacer do latarni i zobaczyć jak tam z plażami, bo fajną miejscówkę wypatrzyłem w tej części miasteczka.
Habanero napisał(a):Zaostrog i Gradac bardzo ładne, Makarska też, ale te tłumy w sezonie zniechęcają
Powrót do Nasze relacje z podróży