Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kajakiem dookoła Hvaru

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
_Piotrek_
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Piotrek_ » 25.10.2013 20:42

Ładnie. Gdy za pierwszym razem byliśmy w Cro, to spóźniliśmy się na prom. Może to i dobrze, bo kiedyś, mam nadzieję, wybierzemy się tam przynajmniej na kilka dni. Tylko kiedy to będzie?
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 25.10.2013 20:59

maslinka napisał(a):Tresura psa

Obrazek

Bardzo zabawne......... pies siedzi na brzegu i patrzy jak jego pan robi z siebie "idiotę" :lool:
Ciekawe czy następny etap ćwiczeń był taki, że gościu wziął zabawkę w zęby i robił kółeczka po wodzie......a pies dalej patrzył jak pan trenuje :wink: (widziałem podobne manewry na lądzie jak właściciel chciał nauczyć psa żeby mu niósł gazetę - zasuwał z jakimś dziennikiem w zębach na czworakach po trawniku do momentu, aż się zorientował ze ma publiczność :lool: )

Agnieszko,zdajesz sobie sprawę że z wielkim powodzeniem Ty i Aldonka ,rozsiewacie Hvarską "zarazę" i przez to będzie trzeba dokonywać rezerwacji najpóźniej do końca października...... 8O :oczko_usmiech:

:papa:
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 25.10.2013 21:44

CROberto napisał(a):...rozsiewacie Hvarską "zarazę" i przez to będzie trzeba dokonywać rezerwacji najpóźniej do końca października...... 8O :oczko_usmiech:

... :D z tego co się orientuję, co niektórzy nasi znajomi, rezerwacji na Hvarze, w szczególnie polecanych apartamentach dokonują nawet nieco wcześniej

:D
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 25.10.2013 22:51

majeczka napisał(a):
CROberto napisał(a):...rozsiewacie Hvarską "zarazę" i przez to będzie trzeba dokonywać rezerwacji najpóźniej do końca października...... 8O :oczko_usmiech:

... :D z tego co się orientuję, co niektórzy nasi znajomi, rezerwacji na Hvarze, w szczególnie polecanych apartamentach dokonują nawet nieco wcześniej

:D

Nawet nie strasz...... 8O bo musiałbym dokupić box na dach,i namiot w nim wozić :roll: tak na wszelki wypadek... 8O :oczko_usmiech:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 26.10.2013 11:33

_Piotrek_ napisał(a):Ładnie. Gdy za pierwszym razem byliśmy w Cro, to spóźniliśmy się na prom. Może to i dobrze, bo kiedyś, mam nadzieję, wybierzemy się tam przynajmniej na kilka dni. Tylko kiedy to będzie?

Hvar nie ucieknie... Chociaż niestety z każdym rokiem na wyspie przybywa turystów.

CROberto napisał(a):Agnieszko,zdajesz sobie sprawę że z wielkim powodzeniem Ty i Aldonka ,rozsiewacie Hvarską "zarazę" i przez to będzie trzeba dokonywać rezerwacji najpóźniej do końca października...... 8O :oczko_usmiech:

Robert, Ty też się do tego "rozsiewania" przyczyniłeś :mrgreen: Tam i tak są takie tłumy, że kilkadziesiąt osób więcej nie zrobi różnicy ;) Chociaż rzeczywiście w tym roku załapaliśmy się na ostatnie miejsce na campingu :?
Ale jak się jedzie w szczycie sezonu (tym razem nie mieliśmy wyboru), należy się tego spodziewać.
neska
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) neska » 27.10.2013 09:25

maslinka napisał(a):... Tam i tak są takie tłumy, że kilkadziesiąt osób więcej nie zrobi różnicy ;)...

Cała Maslinka...:D
....Dziel z in­ny­mi swój chleb, a le­piej będzie ci smakował...
Wielkie Dzięki!!! :papa:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 28.10.2013 09:41

maslinka napisał(a):
CROberto napisał(a):Agnieszko,zdajesz sobie sprawę że z wielkim powodzeniem Ty i Aldonka ,rozsiewacie Hvarską "zarazę" i przez to będzie trzeba dokonywać rezerwacji najpóźniej do końca października...... 8O :oczko_usmiech:

Robert, Ty też się do tego "rozsiewania" przyczyniłeś :mrgreen: Tam i tak są takie tłumy, że kilkadziesiąt osób więcej nie zrobi różnicy ;) Chociaż rzeczywiście w tym roku załapaliśmy się na ostatnie miejsce na campingu :?
Ale jak się jedzie w szczycie sezonu (tym razem nie mieliśmy wyboru), należy się tego spodziewać.

Właśnie, właśnie, kto to rozsiewanie rozpoczął co? A że skuteczny byłeś jestem tego najlepszym dowodem :D :D
TomKinS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomKinS » 29.10.2013 00:46

Hvar wyspę i Hvar miejscowość zawszę warto polecać. Wystarczy zobaczyć zdjęcia Maslinki lub innych cromaniaków, którzy tam byli. Tam jest to coś, za co kochamy Chorwację, tam jest ten klimat, do którego tęsknimy przez cały rok. Pośród wielu przecudnej urody miejsc w Chorwacji, wyspa Hvar spełnia życzenia nasze niczym księga czarów. Jest Sucuraj ze swoją latarnią, kręte drogi z przepięknymi widokami, przeurocze zatoczki, warte grzechu :wink: , jest zaczarowana Jelsa, urocz Vrboska, Stari Grad czy spokojna, klimatyczna esensja zatunelowego Hvaru. No i wisienka na torcie, miasto Hvar. Byłem i jak inni polecam. To jest luksus bycia tam, czar widoków i ekstaza doznań. Zasługujemy na to.
Pozdrawiam Tomasz.
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 29.10.2013 20:20

Muszę się z Tobą Tomaszu zgodzić...i nie mogę :) Bo niby tak, ale żeby miasto Hvar było dla mnie wisienką na torcie to już powiedzieć nie mogę :)
Hvar ma wiele do zaoferowania, ma wiele pięknych miejsc. Ele ekstazy doznań jakoś mi nie zafundował. Może źle szukałam.
mariusz_77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_77 » 29.10.2013 20:37

Aldonka napisał(a):Muszę się z Tobą Tomaszu zgodzić...i nie mogę :) Bo niby tak, ale żeby miasto Hvar było dla mnie wisienką na torcie to już powiedzieć nie mogę :)
Hvar ma wiele do zaoferowania, ma wiele pięknych miejsc. Ele ekstazy doznań jakoś mi nie zafundował. Może źle szukałam.

Myślę podobnie Aldonka... dla mnie wisienką na torcie może być np. widok ze szczytu sv.Nikola :papa:
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 30.10.2013 07:52

Ja też nie wpadłem w zachwyt jeśli chodzi o miasto Hvar. Dużo lansu, ludzie leżący na chodnikach przy tzw "plażach" ... byłem, zobaczyłem i wystarczy. Widoki owszem ładne :D
Atlantyda
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Atlantyda » 30.10.2013 11:17

.
Ostatnio edytowano 08.05.2020 17:22 przez Atlantyda, łącznie edytowano 1 raz
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 30.10.2013 11:21

Witaj Atlantydo :D

polecam Ci zajrzeć tutaj:

Klub Miłośników Wyspy Hvar
Atlantyda
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Atlantyda » 30.10.2013 11:27

.
Ostatnio edytowano 08.05.2020 17:22 przez Atlantyda, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.10.2013 11:31

Możesz też napisać do Pani Aldony na PW (jak będziesz miała więcej postów) i dopytać o szczegóły. Pani Aldona chętnie ci pomoże 8) 8)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Kajakiem dookoła Hvaru - strona 34
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone