maslinka napisał(a):Tresura psa
CROberto napisał(a):...rozsiewacie Hvarską "zarazę" i przez to będzie trzeba dokonywać rezerwacji najpóźniej do końca października......
majeczka napisał(a):CROberto napisał(a):...rozsiewacie Hvarską "zarazę" i przez to będzie trzeba dokonywać rezerwacji najpóźniej do końca października......
... z tego co się orientuję, co niektórzy nasi znajomi, rezerwacji na Hvarze, w szczególnie polecanych apartamentach dokonują nawet nieco wcześniej
_Piotrek_ napisał(a):Ładnie. Gdy za pierwszym razem byliśmy w Cro, to spóźniliśmy się na prom. Może to i dobrze, bo kiedyś, mam nadzieję, wybierzemy się tam przynajmniej na kilka dni. Tylko kiedy to będzie?
CROberto napisał(a):Agnieszko,zdajesz sobie sprawę że z wielkim powodzeniem Ty i Aldonka ,rozsiewacie Hvarską "zarazę" i przez to będzie trzeba dokonywać rezerwacji najpóźniej do końca października......
maslinka napisał(a):CROberto napisał(a):Agnieszko,zdajesz sobie sprawę że z wielkim powodzeniem Ty i Aldonka ,rozsiewacie Hvarską "zarazę" i przez to będzie trzeba dokonywać rezerwacji najpóźniej do końca października......
Robert, Ty też się do tego "rozsiewania" przyczyniłeś Tam i tak są takie tłumy, że kilkadziesiąt osób więcej nie zrobi różnicy Chociaż rzeczywiście w tym roku załapaliśmy się na ostatnie miejsce na campingu
Ale jak się jedzie w szczycie sezonu (tym razem nie mieliśmy wyboru), należy się tego spodziewać.
Aldonka napisał(a):Muszę się z Tobą Tomaszu zgodzić...i nie mogę Bo niby tak, ale żeby miasto Hvar było dla mnie wisienką na torcie to już powiedzieć nie mogę
Hvar ma wiele do zaoferowania, ma wiele pięknych miejsc. Ele ekstazy doznań jakoś mi nie zafundował. Może źle szukałam.
Powrót do Nasze relacje z podróży