Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kajakiem dookoła Hvaru

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 16.10.2013 12:09

Aldonka napisał(a):Czekam na ciąg dalszy.

Tak jak i ja.
Nie ma to jak fajna relacja i grzane piwko wieczorem :)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 16.10.2013 13:04

Witam Wszystkich :)
Od rana miałam straszne zamieszanie w pracy, dopiero teraz mogę tu zajrzeć. Dzięki za miłe słowa :) (Później się do nich odniosę szczegółowo.) Cieszę się, że ciągle mogę liczyć na wielu z Was.
To jest właśnie mobilizacja!

Zadyma się zrobiła nawet nie wiem, kiedy i dlaczego znowu u mnie :roll: W relacji z Braca też się nieźle zaczynało, ale ostatecznie rozeszło się po kościach. Albo ja taka konfliktowa jestem ;), albo może kogoś sprowokowałam. Tylko nie wiedziałam, że wklejenie zdjęcia z piwem to prowokacja ;)

Tak czy inaczej, będę robić swoje. Chociaż, uwierzcie mi, czasami, po takich tekstach jak wczoraj wieczorem, odechciewa się... Nie rozumiem "ingerencji" w to, co przedstawiają inni, w końcu relacje to coś osobistego.

W każdym razie miło jest wiedzieć, że są ludzie, dla których warto pisać dalej :)

Pozdrawiam serdecznie :papa:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.10.2013 13:09

maslinka napisał(a):Nie rozumiem "ingerencji" w to, co przedstawiają inni, w końcu relacje to coś osobistego.

Nie na publicznym forum raczej. Osobiste to są tylko wspomnienia z tych wakacji. To co sie przedstawia może podlegać ocenie, dobrej jak i złej. Maciek wypowiedział sie w temacie który go nurtował i tyle. Jest to tak samo dopuszczalne jak zachwyty. Bywały na forum dużo gorsze rzeczy, wyzwiska, obrażanie i jakoś wtedy takiego frontu obrony nie mozna było zauważyć.
Miłego pisania. Pozdrav.
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 16.10.2013 13:13

Bocian napisał(a):
maslinka napisał(a):Nie rozumiem "ingerencji" w to, co przedstawiają inni, w końcu relacje to coś osobistego.

Nie na publicznym forum raczej. Osobiste to są tylko wspomnienia z tych wakacji. To co sie przedstawia może podlegać ocenie, dobrej jak i złej. Maciek wypowiedział sie w temacie który go nurtował i tyle. Jest to tak samo dopuszczalne jak zachwyty. Bywały na forum dużo gorsze rzeczy, wyzwiska, obrażanie i jakoś wtedy takiego frontu obrony nie mozna było zauważyć.
Miłego pisania. Pozdrav.

Sławek, a Ty podobna zaglądasz tylko tam gdzie Pelješac się pojawia :D :D :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.10.2013 13:16

Aldonka napisał(a):
Bocian napisał(a):

Miłego pisania. Pozdrav.

Sławek, a Ty podobna zaglądasz tylko tam gdzie Pelješac się pojawia :D :D :D

Ja zaglądam tam gdzie Ty :lol:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 16.10.2013 13:17

Szpiegujesz mnie :D :D O Ty, nieładnie :D :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.10.2013 13:20

Aldonka napisał(a):Szpiegujesz mnie :D :D O Ty, nieładnie :D :D

Zboczenie.

zawodowe :lol:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 16.10.2013 13:29

:D :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.10.2013 17:33

Bocian napisał(a):

Miłego pisania. Pozdrav.

Dziwię się, że to (pogrubione) napisałeś :roll: Wypowiedzieć się można, ale chyba nie w takim stylu, a proponowanie "nowego nicka" jest wg mnie - powiem wprost - bezczelnością. :evil:
Rozumiem Maslinkę, bo jak wiesz dobrze, mnie też kilka razy się dostało za fotki z piwem lub drinkiem w ręce.

P.S.
Nie będę prowadził dalej tej dyskusji tutaj, bo wątek został zamknięty i przeniesiony, ale przyznam nie mogłem się powstrzymać od komentarza. Nie sądziłem, że coś takiego może spotkać taką niekonfliktową osobę jak Maslinka. :?
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 16.10.2013 17:42

Ja tam lubię piwo, lubię jak dziewczyny ze mną piją piwo, lubię patrzeć na dziewczyny pijące piwo. :devil: :sm:

Szczerze mówiąc to aż nie wierzę, że taka "aferka" się zrobiła, Aga pisz relacje, pij piwo, pływaj, odpoczywaj i spędzaj czas tak jak Ci się podoba

:oczko_usmiech: :papa:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.10.2013 17:48

slapol napisał(a):Dziwię się, że to (pogrubione) napisałeś :roll: Wypowiedzieć się można, ale chyba nie w takim stylu, a proponowanie "nowego nicka" jest wg mnie - powiem wprost - bezczelnością. :evil:
Rozumiem Maslinkę, bo jak wiesz dobrze, mnie też kilka razy się dostało za fotki z piwem lub drinkiem w ręce.

No to tu kumplu mamy odmienne zdanie a co do tematów związanych z Tobą to wiem , że inne były intencje Maćka a inne osób o których wspominasz.
neska
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) neska » 16.10.2013 17:53

...Maslinka ...głównie dzięki Tobie i Twoim świetnym relacjom przeżyłam najcudowniejszy urlop wakacyjny za co bardzo chciałam podziękować...I żadne piwko w kadrze mnie nie zniechęciło...wręcz przeciwnie...sama lubię posmakować lokalnych smaków :D
Pozdrawiam Cieplutko i czekam na c.d :papa:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 16.10.2013 18:19

slapol napisał(a):Wypowiedzieć się można, ale chyba nie w takim stylu, a proponowanie "nowego nicka" jest wg mnie - powiem wprost - bezczelnością. :evil:

Slapol, właśnie o to mi chodziło. Być może dla niektórych bezczelność i chamstwo to norma. Dla mnie nie i nie zamierzam tego tolerować.

Nie dam też sobie wmówić, że propozycja zmiany nicka była żartem. Mimo emotów, dla mnie to po prostu złośliwość i brak kultury.

Różne rzeczy można napisać, ale wszystko zależy od tego w jakiej formie to zrobimy. Już to pisałam kiedyś na forum - dużą wagę przywiązuję do doboru słów, do tekstu, ale i podtekstu. W tym wypadku dla mnie był czytelny (kpina!), bo w takim właśnie stylu była wypowiedź Dziadka Maćka.

Kpina i chęć moralizowania. I nie tylko ja to tak odebrałam. Jak pokazują posty Forumowiczów powyżej, wiele osób tak to zrozumiało.

Neska, Slapol, Tony, Aldonka, Roxi, Evil, Mamo Kapiszonka, Rero, Jackuc, Marzeno, Aguha, Arek, Maciej, Vjetar - dzięki za miłe słowa i wsparcie :)

Mimo wszystko czuję, że muszę jakiś czas odpocząć od forum...
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 16.10.2013 18:50

maslinka napisał(a):Mimo wszystko czuję, że muszę jakiś czas odpocząć od forum...

Wrócicie ze Słowacji, będą nowe siły i chęci :)
Miłego pobytu, bawcie się dobrze :)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 16.10.2013 19:04

Roxi napisał(a):
maslinka napisał(a):Mimo wszystko czuję, że muszę jakiś czas odpocząć od forum...

Wrócicie ze Słowacji, będą nowe siły i chęci :)
Miłego pobytu, bawcie się dobrze :)

Możliwe, że to pomoże nabrać dystansu :)
Dzięki :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Kajakiem dookoła Hvaru - strona 28
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone