Aldonka napisał(a):Czekam na ciąg dalszy.
Tak jak i ja.
Nie ma to jak fajna relacja i grzane piwko wieczorem
maslinka napisał(a):Nie rozumiem "ingerencji" w to, co przedstawiają inni, w końcu relacje to coś osobistego.
Bocian napisał(a):maslinka napisał(a):Nie rozumiem "ingerencji" w to, co przedstawiają inni, w końcu relacje to coś osobistego.
Nie na publicznym forum raczej. Osobiste to są tylko wspomnienia z tych wakacji. To co sie przedstawia może podlegać ocenie, dobrej jak i złej. Maciek wypowiedział sie w temacie który go nurtował i tyle. Jest to tak samo dopuszczalne jak zachwyty. Bywały na forum dużo gorsze rzeczy, wyzwiska, obrażanie i jakoś wtedy takiego frontu obrony nie mozna było zauważyć.
Miłego pisania. Pozdrav.
Aldonka napisał(a):Bocian napisał(a):maslinka napisał(a):Nie rozumiem "ingerencji" w to, co przedstawiają inni, w końcu relacje to coś osobistego.
Nie na publicznym forum raczej. Osobiste to są tylko wspomnienia z tych wakacji. To co sie przedstawia może podlegać ocenie, dobrej jak i złej. Maciek wypowiedział sie w temacie który go nurtował i tyle. Jest to tak samo dopuszczalne jak zachwyty. Bywały na forum dużo gorsze rzeczy, wyzwiska, obrażanie i jakoś wtedy takiego frontu obrony nie mozna było zauważyć.
Miłego pisania. Pozdrav.
Sławek, a Ty podobna zaglądasz tylko tam gdzie Pelješac się pojawia
Bocian napisał(a):maslinka napisał(a):Nie rozumiem "ingerencji" w to, co przedstawiają inni, w końcu relacje to coś osobistego.
Miłego pisania. Pozdrav.
slapol napisał(a):Dziwię się, że to (pogrubione) napisałeś Wypowiedzieć się można, ale chyba nie w takim stylu, a proponowanie "nowego nicka" jest wg mnie - powiem wprost - bezczelnością.
Rozumiem Maslinkę, bo jak wiesz dobrze, mnie też kilka razy się dostało za fotki z piwem lub drinkiem w ręce.
slapol napisał(a):Wypowiedzieć się można, ale chyba nie w takim stylu, a proponowanie "nowego nicka" jest wg mnie - powiem wprost - bezczelnością.
Powrót do Nasze relacje z podróży