Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kajakiem dookoła Hvaru

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
evil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) evil » 15.10.2013 20:02

Za te browary to ja Cię uwielbiam :hearts: Bumbiesz normalnie tak jak ja :mrgreen:
m@rek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m@rek » 15.10.2013 20:03

eystrasalt napisał(a):
maslinka napisał(a):(...) Rezerwacje na plaży :lol: (...)

Zawsze mnie takie "rezerwacje" denerwują :|

niestety na 90% przypadków to "nasze" rezerwacje :? ///subiektywna ocena
ja się nie przejmowałem i "robiłem" miejsce dla swojej rodziny ... nie będę upychał się w kąt i czekał aż ktoś łaskawie przyjdzie po południu na plażę :)

maslinka sory za OT
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.10.2013 23:14

Na prośbę autorki relacji część postów jest tutaj >>> ot-w-relacji-maslinki-t43827.html
Ponieważ wszystko już zostało napisane, temat jest zamknięty. :idea:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 16.10.2013 06:50

Janusz Bajcer napisał(a):Ponieważ wszystko już zostało napisane, temat jest zamknięty. :idea:

Tradycyjnie zamykasz, jak jest coś niewygodne... :wink:
:papa:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 16.10.2013 07:18

maslinka napisał(a):Czyżby znaleźli jednego eterokoka? ;):

I czy stworzyła kolonię?

:wink:

Pozdrawiam i nie przejmuj się.
Młynarski kiedyś śpiewał: Róbmy swoje....także czekam na c.d.
:mrgreen:
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 16.10.2013 07:27

Fux daj sobie siana bo się czytać nie da. na Rodaków zawsze można liczyć jak jest okazja komuś dop***ć. Jak Ci się nie podobają relację Maslinki to po co je czytasz, forma samoumartwiania się czy jak ?
A już teksty Maćka to w ogóle w tym wątku jakaś paranoja, strażnik moralności normalnie, a może jesienna deprecha czy migrenka co niektórych docisnęła ? ;) Alkoholiczkę z dziewczyny robisz bo w upał na wakacjach sobie zdjęcie z piwem zrobiła?...OMG i sto metrów mułu.
Czytam większość relacji przynajmniej na początku, jak mi się jakaś nie podoba przeskakuje na inną nie wpadłbym na to żeby autorowi z błotem do wątku wjeżdżać.
Kiedyś dawno temu pisałem relacje, teraz nie mam czasu/nie chce mi się. Wiem ile to kosztuje wysiłku, a jak widać zawsze można liczyć na "miłe" słowo.
Maslinka rób swoje i nos do góry. Za rok wracam z namiotem na Hvar po 11 latach, czytam pilnie :D
PozdraV
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 16.10.2013 07:55

Przejrzałem ten wątek 3 strony wstecz i znalazłem raptem 2 (słownie:DWA) zdjęcia z piwem na 49 zamieszczonych przez Maslinkę. To niewiele, więc chyba nie ma o co kruszyć kopii.
Aguha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aguha » 16.10.2013 07:57

Niech mi ktoś piwa naleje, błagam... Od półtora roku w ustach nie miałam i usycham... :lol: :lol: :lol: :lol:

A poważnie, maslinko, jedliśmy w tej samej knajpce, też się naczekaliśmy na jedzenie, a ponieważ byliśmy z półtoraroczniakiem, to zwiedziliśmy wszystkie okoliczne stoliki, także te zajęte. :)

ID wspominam bardzo miło dwa razy plażowaliśmy. Pamiętam też stamtąd nieciekawą sytuację, maluszek pieluszkowy (nie nasz) zapaskudził pieluchę, a tatuś owego poszedł i umył mu dupsko w morzu :x , obrzydliwość...

A jeszcze na marginesie piwnej dyskusji - maslinka oprócz siebie z piwem (usycham z zadrości ;) ) pokazuje wiele miejsc, których inni cromaniacy nie pokazywali i zawsze chętnie dzieli się swoimi doświadczeniami , doradza. Ugh powiedziałam, co miałam do powiedzenia.

Pozdrawiam
Agata
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 16.10.2013 08:02

Maslinka
just go ahead !
Mam wiele pochomikowanych Twoich relacji, do któcyh często powracam. Podziwiam Cię za wyjątkową aktywność podczas urlopu a piwo no cóż, na wakacjach też piję go znacznie więcej niż w ciągu roku.
Także kontynuuj proszę :hut:
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 16.10.2013 08:13

To ja też się wtrącę z apelem do Maslinki - pisz i wklejaj, bo Twoje relacje to świetne kompendium wiedzy, z piwem czy bez to akurat najmniej ważne.
Sytuacja autentyczna, w tym roku w Sutivanie każdy wieczór umilaliśmy sobie forumowymi relacjami z Braču opracowując plan działania na następny dzień. Gdy był już mniej więcej ustalony, zawsze padało sakramentalne "zajrzyjmy jeszcze do Maslinki, jeśli jest w okolicy jeszcze coś ciekawego do zobaczenia, to tam będzie pokazane :lol: .
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 16.10.2013 08:21

Absolutnie masza rację.
Co do pisania relacji to ja pomimo, że napisałem jedynie dwie i to znacznie krótsze niż Maslinka wiem ile czasu, chęci i zaangażowania potrzeba aby to wszystko opisać, posklejać, opracować aby na koniec wyszło jak trzeba. Dziewczyna traci czas w domu i na wakacjach robiąc notatki aby potem jak najwięcej przekazać, więc krtytykujmy, pytajmy jak trzeba, jestem za, ale merytorycznie.

To tyle w temacie :hut:
Rero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rero » 16.10.2013 08:23

Witam. :) R.
Maslinko - proszę - dalej...super fajna relacja...
http://www.novena.hr/vr/hvar-av/index-en.html
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 16.10.2013 08:39

maslinka napisał(a):
Na to czekałam cały dzień ;) :mrgreen::

Zasiedliście obok "naszego" stolika ;-)

I pisz proszę dalej.
evil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) evil » 16.10.2013 10:56

Dawaj dalej i się nie przejmuj :D Ja tam kobiety lubiące piwo uwielbiam , może Ci zazdroszczą ,że Cię stać na to piwo w Cro bo pewnie oni targali by na wakacje piwo z Biedronki :mrgreen:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 16.10.2013 11:51

Jak tak sobie patrze to zaczynam żałować, że tak mało czasu Ivanowi Dolaćowi :) poświęciliśmy. Ale nic to, będzie po co wracać :D

Rób swoje Kochana, pamiętaj, mądry dwa razy zastanowi się nad tym co mówi, a głupi.....wiadomo. Nie ma co kruszyć lodu. Czekam na ciąg dalszy.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Kajakiem dookoła Hvaru - strona 27
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone