Chętnie poczytam, Hvar to coś co Fanki baaaaardzo lubią.
Pozdrawiam
longtom napisał(a):maslinka napisał(a):... Pora wracać na camping i przygotować się ...
na rejs.
tony montana napisał(a):Ja tam zaryzykowałbym nawet stwierdzenie ze rura jest już w namiocie
hihihi
Interseal napisał(a):Strasznie "ciasne" te zdjęcia z campingu. Biorąc pod uwagę ile miejsca zajmowaliśmy w dwa namioty w tym roku na Uvali Borowej, obawiam się że na "Paklinie" nie starczyłoby dla nas miejsca.
Dzieciaki rozniosłyby taki funkcjonalny bałagan w drobny mak.
Interseal napisał(a):P.S. Ostatnie pytanie na temat uszkodzonego Kapcia i już cisza w tym temacie ... Czy ta niekształtna prawa burta to właśnie skutek uszkodzenia?
mariusz_77 napisał(a):Znając moją żonę to połowę urlopu musiałbym spędzić przed sanitariatem
Fanka napisał(a):Chętnie poczytam, Hvar to coś co Fanki baaaaardzo lubią.
Pozdrawiam
maslinka napisał(a):W naszym przypadku to była w sumie tylko godzina dziennie
maslinka napisał(a):Nie wiadomo kiedy robi się późno... Pora wracać na camping i przygotować się na pierwsze wieczorne spotkanie z Ivan Dolcem
majeczka napisał(a):...często wspólnie z przyjaciółmi bywaliśmy na kolacjach w restauracji, tuż przy promenadzie.
Oferowali i dysponowali bardzo fajnym "Menu". Otoczenie restauracji również było niesamowicie sympatyczne, na pewno także tam zakotwiczyliście
janusz.w. napisał(a):Coś strasznie dawno się tu nie odzywałem...
Nadrobiłem kilka odcinków
Kurteczka ostatnie wolne miejsce na kempie Jak ja już odwykłem od takich sytuacji
Iwona75 napisał(a):maslinka napisał(a):Niestety w tym roku odczuliśmy rosnącą (zwłaszcza wśród rodaków) popularność Chorwacji. Termin był wybitnie sprzyjający tłumom, ale już bywaliśmy w sierpniu i nigdy nie było aż tylu turystów...
Też to odczuliśmy....
maslinka napisał(a): Świetnego nastroju nie psuje nam nawet nocna bora targająca namiotem ani wyjący nad ranem pies Belgów
Kenik napisał(a):Maslinko, czy ta wspomniana plaża dla psów była jakoś oznaczona, bo jak wszem wiadomo psy bywają różne.
Interseal napisał(a):Całkiem fajnie w tym Ivanie.
Interseal napisał(a):Natomiast bora dawała się nam podobnie we znaki.
Interseal napisał(a):Jest wiatr na campie, czekam na wiatr na wodzie.
majeczka napisał(a):maslinka napisał(a):...wcześniej trochę zwiedzania hvarskich pięknych "wioch"
...kilka lat temu mieszkaliśmy i plażowaliśmy w Bojanic Bad, jednej z "hvarskich pięknych wioch", wizytowaliście w niej może również?
Powrót do Nasze relacje z podróży