maslinka napisał(a):janusz07 napisał(a):zapraszam na Camp Lili, piwo się znajdzie
Dzięki za zaproszenie Może następnym razem W tym roku poniosło nas na inny camping.
mariusz_77 napisał(a):Hmm... nie byłem w Jelsie w porze wieczornej... baardzo romantyczna i urokliwa... trzeba będzie to nadrobić
AniaJ. napisał(a):Zaintrygowałaś mnie:)
Ciekawa jestem gdzie zamieszkaliście, czyżby na campie Paklina w ID?
janusz07 napisał(a):Miałem w planie Camp w Zavali ale nie było wolnych miejsc.
maslinka napisał(a): Mimo tego, że to Laško
maslinka napisał(a):Pržene lignje, które zamawiam, są rewelacyjne
maslinka napisał(a): Przy głównym placu jest mnóstwo ludzi, a oświetlenie budynków wydaje nam się trochę "choinkowe"
maslinka napisał(a):Chyba romantyczny nastrój udzielił się mojemu mężowi, bo pstryka mi zadziwiająco dużo zdjęć, zupełnie jak za dawnych lat
Interseal napisał(a):Masz coś do Laško ?
Interseal napisał(a):Widzę, że już na dobre owoce morza weszły w Twój jadłospis.
Interseal napisał(a):maslinka napisał(a):Chyba romantyczny nastrój udzielił się mojemu mężowi, bo pstryka mi zadziwiająco dużo zdjęć, zupełnie jak za dawnych lat
Zapomniał się... mnie także czasem się zdarza ...
Interseal napisał(a):Pisząc o kempingu w Zavali, mówicie o Petarčicy? ( w zasadzie nie wiem czy jest tam inny....)
Krzychooo napisał(a):Ech, poszwendać się teraz po wieczornej Jelsie... Bardzo lubię to miasteczko, na pewno tam wrócę.
janusz07 napisał(a):"Pisząc o kempingu w Zavali, mówicie o Petarčicy? ( w zasadzie nie wiem czy jest tam inny....)
Pozdrawiam."
Tak, camp Petarcica był okupowany przez Słoweńców i nie zmieścił nawet jeden namiot. Pomimo ze znaleźliśmy kogoś kto się pakował to podobno już były rezerwacje.
ruwado napisał(a):Kurde - co wieczór tam przechodziłem Od 2 do 15 sierpnia. Nie wiedziałem, że jesteście tak bliskomaslinka napisał(a):Wieczór, tradycyjnie, spędzamy na starówce. Ponownie wybieramy konobę "Juraga" (naprzeciw nocującego katamaranu).
Aldonka napisał(a):Na Velika Stiniva pożarły mnie jakieś małe muszki, małe ale tak zadziorne że krew mi się z ranek lała, nie mniej bardzo mi się tam podobało
Marsallah napisał(a):Oooo, Pakleni Otoci...szit, a z daleka wyglądają tak ładnie!
Interseal napisał(a):janusz07 napisał(a):"Pisząc o kempingu w Zavali, mówicie o Petarčicy? ( w zasadzie nie wiem czy jest tam inny....)
Pozdrawiam."
Tak, camp Petarcica był okupowany przez Słoweńców i nie zmieścił nawet jeden namiot. Pomimo ze znaleźliśmy kogoś kto się pakował to podobno już były rezerwacje.
... że Słoweńców dużo na Petarčicy to mogę potwierdzić, bo w ubiegłym roku od toalet w górę byliśmy tylko my i jeszcze jedna rodzina mówiąca w innym języku ... ale że takie obłożenie to jestem zaskoczony.... a po sąsiedzku leży odłogiem z pół hektara chaszczy.
Powrót do Nasze relacje z podróży