Interseal napisał(a):Już wiem skąd ten rwetes i zamieszanie jakie stale panuje na wodach pomiędzy Wysepkami a miastem. Dobrze, że nie zostaliście stratowani
Interseal napisał(a):Zdecydowanie najładniej wyglądają one ze Spanjoli z Visem w tle.
Interseal napisał(a):Hmmm... poszukiwanie piwa wymagało sporo poświęcenia. Najpierw wiosłowania, a później pozbycia się wierzchnich okryć, gdyż chyba nie skalaliście plaży FKK z takimi tradycjami swym wejściem w tekstyliach!?
evil napisał(a):Maslinko to toż horror jest ten ostatni odcinek relacji !!! Brak złocistego napoju Jak dałaś radę ??? Ja bym nie dał
evil napisał(a):Maslinko to toż horror jest ten ostatni odcinek relacji !!! Brak złocistego napoju Jak dałaś radę ??? Ja bym nie dał
maslinka napisał(a):P.S. Ta-dam! Właśnie napisałam 6 000 posta Mała rzecz, a cieszy
Pozdrawiam serdecznie znad kufelka piwa
mariusz_77 napisał(a):Myślałem o wybraniu się taksówką wodną na którąś z wysepek ale ten ruch i obraz zatłoczonych plaż bardzo mnie zniechęca... chyba jednak wybiorę pobyt na jednej z odludnych plażyczek na Hvarze albo popłynięcie na Scedro
Interseal napisał(a):Taaaa... w końcu się doczekałaś
Interseal napisał(a):A co tam sączysz? Jakieś chorwackie lub czeskie zapasy?
peyter napisał(a):Cześć
Dopiero teraz podpinam się pod relację......Chorwacja i kajak to temat mi bardzo bliski - Hvar to nasza kolejna destynacja. Oby tylko kajak wytrzymał bo ma już trochę mil natrzaskanych
janusz07 napisał(a):zapraszam na Camp Lili, piwo się znajdzie
rapez napisał(a):kajak (...)
To najtańszy i najlepszy sposób zwiedzania wysp od strony morza.
piotrf napisał(a):Kajakowania przybrzeżne mają coraz większą rzeszę zwolenników . Twój wkład w ten wzrost , Agnieszko , jest niepodważalny . Przyznaję , że też czuję się zarażony . . .
longtom napisał(a):Po pierwszym miloskim rejsie też całą przednią szybę mieliśmy w słonych zaciekach.
Od drugiego rejsu woziliśmy naszego Sevylora dnem do dołu.
Jacek S napisał(a):Takim to byś popływała...
ARTUR_KOLNICA napisał(a):Pisz i wklejaj jak najwięcej!
Powrót do Nasze relacje z podróży