Fajna relacja.Dzięki.Ale mogłoby być więcej
=====================
http://spearo.republika.pl
http://www.qsl.net/sp9hzx
TomKinS napisał(a):Płyń, Maslinko płyń, wspominaj i wklejaj kolejne zdjęcia. Są balsamem na moją tęsknotę za Chorwacją. Płyń i usłysz drugi głos z Wielkopolski
Jacek S napisał(a):I echo z Pomorza.
ma77 napisał(a):"Przepłynąłem" przez relację jednym cięgiem, i jak zwykle zachwycasz Maslinko. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na więcej.
AniaJ. napisał(a):Jestem i ja, wciąż jeszcze nie doszłam do siebie po powrocie z Korculi, ale na Twój Hvar zaglądam...skusił nas już dwa razy i ...rozważamy trzeci, tym razem z kwitnącą lawendą koniecznie Mamy dużo "do uzupełnienia" na Hvarze.
Spearo napisał(a):Fajna relacja.Dzięki.Ale mogłoby być więcej
maslinka napisał(a):Więcej czego? Zdjęć, opisów? Jeszcze nie kończę relacji (dopiero opisałam 1/4 wakacji), więc na pewno jeszcze będzie "więcej"
janusz07 napisał(a):Przepraszam za wcinanie się w relacje, wracam do pilnego śledzenia relacji z wysp piekielnych.
maslinka napisał(a):P.S. Na Galešniku, przy restauracji, jest "mini farma". Można tam zobaczyć np. osła. Być może są tam również króliki, co by oznaczało, że nie miałam omamów wzrokowych
maslinka napisał(a):
...niedaleko plaży FKK
Wybieramy miejsce ... z widokiem na plażę...
Wylegujemy się na ... i obserwujemy ...
Mamy dobry punkt obserwacyjny ...
Jednak po paru godzinach nawet takie obserwacje... mogą się znudzić.
misiekmb1 napisał(a):O ,,kuuuufajka na wacie " ale przysnąłem ,prawie miesiąc, zasiadam do czytelni i nadrabiam zaległości.
mijagi napisał(a):Nie wiem od czego zacząć?
Fajna relacja,
fajne zdjęcia,
fajny kajak,
fajne zdjęcia.
A i fajnie się czyta. Pozdrawiam
longtom napisał(a):maslinka napisał(a):
...niedaleko plaży FKK
Wybieramy miejsce ... z widokiem na plażę...
Wylegujemy się na ... i obserwujemy ...
Mamy dobry punkt obserwacyjny ...
Jednak po paru godzinach nawet takie obserwacje... mogą się znudzić.
Ale co widzieliście, to Wasze
pzdr
maslinka napisał(a):misiekmb1 napisał(a):O ,,kuuuufajka na wacie " ale przysnąłem ,prawie miesiąc, zasiadam do czytelni i nadrabiam zaległości.
Witaj! Spokojnie, będę pisać jeszcze przynajmniej 2 miesiące
Potter napisał(a):maslinka napisał(a):Witaj! Spokojnie, będę pisać jeszcze przynajmniej 2 miesiące
I dobrze . Będziemy mieli co czytać i oglądać w przydługie jesienne wieczory .
Powrót do Nasze relacje z podróży