maslinka napisał(a):Bez gadania przyjęli reklamację ...
Czyli w przyszłym roku pływamy dalej
pzdr
maslinka napisał(a):Strasznie delikatne te Sevylory Challenger nie był taki wymagający
maslinka napisał(a):Aaa, przy okazji muszę pochwalić pewien duży sklep sportowy na "D" , w którym kupiliśmy Sevylorka. Bez gadania przyjęli reklamację (uznali, że uszkodzenie nie nastąpiło z naszej winy) i wymienili kajak na nowy Jestem pod wrażeniem podejścia do klienta! Widzę, że czasami warto zapłacić więcej (my akurat trafiliśmy na promocję), aby w razie problemów móc skorzystać z przywilejów klienta
Interseal napisał(a):Nasz Hudson spędził w tym roku pełne osiem dni i nocy na wodzie przy bojce ...
longtom napisał(a):
Staram się poza pływaniem trzymać kajak "na sucho".
Na razie 2 sezony OK, a kajak pływa od maja do września.
mama_Kapiszonka napisał(a):Zachwycam się widokami, wodą, luzem Waszego spędzania wakacji...Coraz bardziej tęsknię....
longtom napisał(a):Czyli w przyszłym roku pływamy dalej
mariusz_77 napisał(a):a jak z wiatrem i falami dawaliście radę?
Interseal napisał(a):Być może trafiliście na feralną sztukę.
Interseal napisał(a):Mam takie humorystyczne zdjęcie z tym związane, zaraz Wam wyślę.
Interseal napisał(a):Relacja "kajakowa" więc mnie chyba Maslinka stąd nie wykopie za "kajak topic".
Interseal napisał(a):Zastanawiałem się, czy to dobre rozwiązanie z bojką, ale w tym roku wynoszenie i znoszenie dwóch kajaków mogłoby mnie mocno zniechęcić.
nie ma zbyt zimnego piwa - jeśli jest płynne oczywiście Ja w tym roku piłem na Hvarze w konobie w uroczej zagubionej w górach wiosce - Mało Grabije - tak zmrożone, że aż........ raj poczułemmaslinka napisał(a):zamawiamy zimne (było nawet zbyt zimne ) piwo::papa:
ruwado napisał(a):nie ma zbyt zimnego piwa - jeśli jest płynne oczywiściemaslinka napisał(a):zamawiamy zimne (było nawet zbyt zimne ) piwo::papa:
woka napisał(a):Racja.
Pisała przecie, że jako kotwica do kajaka służy siatka i kamienie. Jak kajak nie pływa to Maslinka z tą siatką (z kamieniami) chodzi coby ja wiatr nie zdmuchnął.
maslinka napisał(a):Woka - czytałeś Sam mówisz, że jesteś raczej "oglądaczem"... Miło mi, że czytasz czasami moje wypociny
I przy okazji odkryłeś tajemnicę, czyli prawdziwe zastosowanie siatki z kamieniami
maslinka napisał(a):mariusz_77 napisał(a):ale mi smaka narobiłaś mniam...
Na Pilsnera?
Powrót do Nasze relacje z podróży