Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kajak

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
peyter
Odkrywca
Kajak

Nieprzeczytany postnapisał(a) peyter » 12.08.2010 09:49

Witam
Zabieram ze sobą kajak -jadę jutro do Chorwacji.Czy będę miał jakieś problemy z wodowaniem go na morzu?Tzn czy mogę się zatrzymać gdzie mi się podoba i sobie go zrzucić do wody?

pytam aby się upewnić
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 12.08.2010 10:24

Witaj, Peyter.
My też byliśmy w Cro z kajakiem (co prawda dmuchanym, ale jednak :wink:).
Możesz wodować, gdzie chcesz. Większy problem, że nie wszędzie się da - skały! :wink:

Powodzenia i miłego odkrywania wysp i zatoczek :D
peyter
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) peyter » 12.08.2010 10:54

Witaj
No my bierzemy taki ,też dmuchany a raczej pompowany(bo nadmuchać go to pół dnia)
Obrazek
Pływaliśmy już nim po morzu i fajna zabawa na falach.
Rozumiem że nie potrzeba żadnych pozwoleń a opłaty dotyczą tylko motorowych łodzi tak?
Możesz polecić jakieś ciekawe miejsca?

PS. Tez jestem z gliwic-mieszkalem tam 22 lata:)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 12.08.2010 11:30

Jasne, że nie trzeba żadnych pozwoleń, nie ma też opłat :D

My mamy Challengera K2 z INTEXu :D Sprawdził się świetnie!

A co do ciekawych miejsc, poczytaj sobie moją relację TUTAJ :D

Pozdrawiam Krajana :D

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone