Z jakiego materiału jest wykonany ?
155 kg ładowności na dwójkę to trochę mało chyba że na dwie małe doopki
sdolas napisał(a):Są typowe Gumotexa
Są też do Sevylor'ów
Itiwit raczej ma tylko pompki z manometrem, ale to znów jest wysokociśnieniowa pompka do sup'ów, manometr do 20 Psi, czyli nieużyteczny zakres.
Jakby nie patrzeć manometr koło stówki, niestety.
Trochę mnie dziwi to że D nie dodaje do kajaków manometru, a z drugiej strony jest wymóg maksymalnego ciśnienia
Osobnego manometru jako akcesorium też nie widzę
Są jeszcze do pontonów ale te mają inną bagnetową końcówkę czyli tu tylko przeróbka ala ... Słodowy
Ten Sevylora raczej najlepszy, możesz używać jako testera a jeśli masz odpowiednią pompkę to możesz pompować przez ten manometr.
RafVFD napisał(a): Już niedługo wyjazd do Chorwacji na Korculę i zabieramy bestię ze sobą.
jan ostrzycki napisał(a):RafVFD napisał(a): Już niedługo wyjazd do Chorwacji na Korculę i zabieramy bestię ze sobą.
Dlaczego kajak ma numery rejestracyjne? Pierwszy raz widzę coś takiego.
ZBERNY napisał(a):Witam .
Chciałbym w tym roku opłynąć kajakiem wyspę Rab .
Wiem ,że sporo na tym forum jest już o propozycjach kajaków , ale zapytam jeszcze raz , jaki kajak dla dwóch osób polecacie w okolicach 1000-1200 zł.
pozdrawiam .
paczo napisał(a):...
spytam jeszcze raz o ten manometr i pompkę.
...
wiem, że Ty masz itiwita więc czy mógłbyś doradzić jaki konkretnie manometr(czy ten od Sevylora, który ty masz będzie pasował? to jest taki?) z jaką pompką (pompkami? jedna elektryczna druga ręczna?) pozwoli mi na pompowanie itiwita 2 bez żadnych przejściówek.
sytuacja wygląda tak, że 28lipca przylatuję do PL, a 29 jadę do Chorwacji więc jakikolwiek fakap w tej materii nie wchodzi w grę
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...