Arek napisał(a):longtom napisał(a):Dziś dostałem zwrot pieniędzy za Amazonasa. Nawet w sklepie nie musiałem bardzo walczyć, więc pewnie nia ja pierwszy miałem go dość.
Coś więcej o tym kajaku ??
Nie kupować
A z takim pismem poszedłem dziś do sklepu:
"Reklamacja
W dniu 24. 04 br kupiłem kajak dmuchany Amazonas. Gdy go nadmuchałem okazało się, że był źle sklejony. Kajak wymieniono mi na inny w miejscu zakupu.
Kajak używany był tylko kilka razy. Niestety pojawiła się usterka, okazało się, że ma dziurę. Dziura nie powstała z przekłucia bądź przetarcia tylko pęknięcia na zgrzewie. Udało mi się ją zakleić. Aby nie nadwyrężać klejonego miejsca kajak nie był mocno pompowany. Po kilku dniach pojawiła się jednak kolejna usterka, rozwarstwienie dna .
W związku z powyższymi zdarzeniami straciłem zaufanie do producenta tychże kajaków i proszę o zwrot pieniędzy za zakupiony kajak Amazonas.
Jednocześnie chciałbym zaznaczyć, że od kilkunastu lat jestem właścicielem dmuchanego, bezawaryjnego pontonu Seahawk i nie jest mi obca umiejętność posługiwania się i obsługi (przechowywanie w cieniu, siła nadmuchania) dmuchanego sprzętu pływającego.
"