jan ostrzycki napisał(a):... Z tym wycofaniem Hudsona to jakaś lipa. Ten nowy kajaczek wygląda na zdjęciach jak ostatni hudson.
Chyba, że w D pomylili obrazki. Na żywo nie widziałem.
sdolas napisał(a):jan ostrzycki napisał(a):... Z tym wycofaniem Hudsona to jakaś lipa. Ten nowy kajaczek wygląda na zdjęciach jak ostatni hudson.
Chyba, że w D pomylili obrazki. Na żywo nie widziałem.
Może lipa albo jakiś "zabieg marketingowy"
Dzisiaj podzwoniłem trochę po kilku D bo jest jeszcze Hudson u nich w cenie 999 w promocji, jest kilka sztuk w PL.
Tylko uwaga, są to sztuki ekspozycyjne !!
W jednym z D uprzejma Pani zakomunikowała mi że w tym roku stał w hali, ale w zeszłym roku stał na dworze
W każdym z D mówili to samo, że to co mają to końcówka serii, w promocji za 1299 zł, te akurat są nowe, nierozpakowywane.
Wiosła 225 są w wersji składanej, wygodniej w transporcie, nie ma problemów z tym łączeniem ?
sdolas napisał(a):W D składane są po ok 140 zł i raczej macie rację że są bez okapnika.
Tak się zastanawiam nad tym
tylko tu nie podają wagi.
sdolas napisał(a):Niby Hudson to kajak 2+1, czyli dwoje dorosłych + dziecko.
Na YT w filmie testowym niby można się dowiedzieć że że wygodnie nogi można wyciągnąć płynąc z dwoje osób dorosłych.
Płynąc 2+1 dorośli wyprostują nogi, czy gabarytowo to bardziej dla dwójki dzieci + dorosły ?
Na tym zdjeciu raczej gościu ma podkurczone nogi i chyba jakoś wciśnięte po bokach siedziska dzieciaka
Jak to jest z miejscem w Hadsonie ?
jan ostrzycki napisał(a): Dmuchańce nie mają podpórek pod stopy
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...