Dzięki za opisy i informacje. Zanim jeszcze o coś zapytam to chciałbym zaznaczyć, że szanuje Forumowiczów i ich czas dlatego jeśli mało uważnie czytałem ten wątek i z którymś z pytań się powtórzyło to nie wynikało to z lenistwa czy chęci pójścia na skróty. Doczytam i jeszcze raz przewertuje ostatnie strony.
Saint79 napisz proszę czy używałeś wcześniej innych dmuchańcow i czy zakupiony Itiwit jest od nich też wolniejszy albo mniej sterowany czy tylko od sztywnych jednostek?
W niniejszym wątku pisały onegdaj jeszcze dwie osoby pływające na Itiwitach w Chorwacji ale póki co nie są tutaj teraz aktywne dlatego dopytuje o te szczegóły. Co do nieprzeciekania to zapytałem o to z uwagi na w moim odczuciu mało jednoznaczne informacje użytkowników i teraz już mam klarownosc w temacie. Jak czytam kajak pompuje się dość szybko i lepiej go na belki bagażnika dachowego nie zabierać, cóż pozostaje każdorazowo pompowanie i spuszczanie powietrza.
Jancejusz nie wiem czy pływającym kajakiem też zyczy się szerokości czy stopy wody pod statecznikiem:) ale na wszelki wypadek życzę obu i koniecznie napisz o wrażeniach w czasie flauty i fal. Jeszcze raz dziękuję za odzew i cierpliwość.