Do Splitu latają 2x w tyg a do Dubrovnika 1
www.norwegian.no
Marcin29 napisał(a):do do lotniczych połączeń mogę być raczej ekspertem sprawdzałem ceny i ogólny serwis tej linii i nie jest on, że tak powiem competitive
wszystkim mieszkającym w południowo-wschodniej Polsce polecam Skyeurope z Koszyc a pozostałej części kraju Germanwings (Berlin,Lipsk,Drezno,Praga)
Norwegian kosztował okolo 1400pln/os a Sky 120EUR...
asikx napisał(a):Marcin29 napisał(a):do do lotniczych połączeń mogę być raczej ekspertem sprawdzałem ceny i ogólny serwis tej linii i nie jest on, że tak powiem competitive
wszystkim mieszkającym w południowo-wschodniej Polsce polecam Skyeurope z Koszyc a pozostałej części kraju Germanwings (Berlin,Lipsk,Drezno,Praga)
Panie Ekspercie od lotniczych połączeń, a z łaski swojej powiedz, za jaki lot Norwegian sobie tyle krzyknął?
Bo mnie inaczej jak 984 zł za dwie osoby, w szczycie sezonu, na trasie WAW-DBV nie chce wyjść. WAW-SPU 974 zł. Więc nie wiem o co Ci kaman.
Poza tym Norwegian ma zasadniczą przewagę na SkyEurope - lata z Warszawy, nie z jakiś tam zapyziałych Koszyc, Berlina, Lipska, Pragi...
Pozdrawiam
Rafał
Marcin29 napisał(a):wszystkim mieszkającym w południowo-wschodniej Polsce polecam Skyeurope z Koszyc a pozostałej części kraju Germanwings (Berlin,Lipsk,Drezno,Praga)
j23 napisał(a):
nie wiedziałem, że Berlin i Praga są zapyziałe, a Warszawa to metropolia w stosunku do nich
j23 napisał(a):po za tym z Rzeszowa jest bliżej do Koszyc niż do Warszawy
asikx napisał(a):Marcin29 napisał(a):do do lotniczych połączeń mogę być raczej ekspertem sprawdzałem ceny i ogólny serwis tej linii i nie jest on, że tak powiem competitive
Panie Ekspercie od lotniczych połączeń, a z łaski swojej powiedz, za jaki lot Norwegian sobie tyle krzyknął?
Bo mnie inaczej jak 984 zł za dwie osoby, w szczycie sezonu, na trasie WAW-DBV nie chce wyjść. WAW-SPU 974 zł. Więc nie wiem o co Ci kaman.
Poza tym Norwegian ma zasadniczą przewagę na SkyEurope - lata z Warszawy, nie z jakiś tam zapyziałych Koszyc, Berlina, Lipska, Pragi...
Pozdrawiam
Rafał
Marcin29 napisał(a):Ubawiłem się przednio Twoją wypowiedzią.
Marcin29 napisał(a):Widać masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego, w tym wypadku nie mogę Ci pomóc.
Marcin29 napisał(a):Wyraźnie napisałem, że ludziki z płd-wsch Polski moją bliżej do Koszyc niz do śmiesznej Warszawy.
Marcin29 napisał(a):Ale skoro już poruszyłeś temat zapyziałych lotnisk, to myślę, że nie masz sie czego wstydzić.
Marcin29 napisał(a):Co do cen Norwegian-chciałem nawet przejechać te 330km i polecieć z Warszawy ale koszt za jedną osobę oscylował grubo powyzej 1000pln (w czerwcu 2008 (rezerwacja 3m-ce wczesniej), stąd podjąłem temat
Marcin29 napisał(a):Zyj dalej ze świadomościa, ze Warszawa to metropolia a Koszyce czy Praga to zapyziałe lotnisko.
Marcin29 napisał(a):Ale nie propaguj tej demagogii tutaj, bo bede Cie skutecznie ostudzał...
hepik napisał(a):Na dzisiaj ciągle taniej niż samochód licząc dla dwóch osób....
slapol napisał(a):hepik napisał(a):Na dzisiaj ciągle taniej niż samochód licząc dla dwóch osób....
Zgodzę się z opcją dla JEDNEJ osoby, ale nie DWÓCH, no i zależy skąd się jedzie i ile pali autko
W życiu nie wydałem więcej niż 1000 zł na przejazd z Wrocka na Riwierę Makarską i spowrotem. Myślę, że przelot jest korzystny, gdy mieszka się w miejscu odlotu. W moim przypadku przejazd do Warszawy to dodatkowe godziny w podróży nie mówiąc o kosztach np. dodatkowych na parking (niektóre porty lotnicze np. Bratysława w cenie biletu lotniczego kalkulują parkowanie samochodu na czas wakacji i w ten sposób przyciagają klientów).
Pomijając "metropolitalność" Warszawy, każdy tak sobie organizuje przejazd by było tanio i wygodnie.
Powrót do Alternatywne środki lokomocji