Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Już po...

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Oszkliwiec
Odkrywca
Już po...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oszkliwiec » 07.09.2006 23:29

Już prawie tydzień minął od powrotu z HR.
Tydzień spędzony na kampie Sv.Duch na Pagu i troche więccej niż tydzień na Romantice w Drage.Oczywiście jak zwykle było super :D
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 08.09.2006 06:46

Oooo!

Może trochę danych o tym kampie na Pagu?... Generalnie wydaje mi się, że na Pagu jest mało kampingów i są drogie, więc Twoje informacje będą mile widziane! :)

PozdraV
J.
Oszkliwiec
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oszkliwiec » 08.09.2006 07:03

Całkowicie się z toba zgadzam.Jest mało kampów i są drogie ale na szczęście można znaleźć też przyjemniejsze dla kieszeni.Powjeździe na Pag najpierw zobaczyłem kamping w Kosjun.Nawet nie pytałem o ceny bo mi się nie podobał.Potem zahaczyłem o wielgachnego Simuni.Za zestaw-dwie osoby+dwoje dzieci(jedno już zaliczające się cenowo do dorosłych) namiot i auto wyliczono 45Eu za dobę.Chyba upadli na głowęw tej cenie można apartament wynająć.W Nowaliji na podobnie wielgachnym kampingu(nie wspomniałem że takich nie lubię) można się było załapać za 41 Eu.NA Sv.Duhu zapłaciłem 120HRK za dobę i jeszcze jeden dzień był gratis.Troche kiepskie warunki sanitarne ale dało się przeżyć i brak cienia.Za to nikt nie miał pretensji że zajmuję za dużo miejsca a sąsiedzi nie siedzieli przed moim namiotem. :D
Oszkliwiec
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oszkliwiec » 08.09.2006 07:05

Oszkliwiec napisał(a):Już prawie tydzień minął od powrotu z HR.
Tydzień spędzony na kampie Sv.Duh na Pagu i troche więccej niż tydzień na Romantice w Drage.Oczywiście jak zwykle było super :D

:D nie wiem dlaczego się to pojawiło jak to usunąć :?: :?: :?:
Ostatnio edytowano 08.09.2006 08:56 przez Oszkliwiec, łącznie edytowano 1 raz
Asia&Grześ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asia&Grześ » 08.09.2006 07:30

Witaj!
I dlatego na Pagu też nie korzystaliśmy z kempingów tylko z apartamentów bo w tej samej cenie są :). A ten wielki kamping w Novalji to kemping Straśko - może i drogi ale za to w extra miejscu, zadrzewione,super dojscie do morza, plac zabaw na miejscu dla dzieci, zawsze swieże pieczywo z przyczepy :) oraz mały market - czyli wsio w zasiegu reki...ale to jak kto lubi :)

Pozdrawiam
Oszkliwiec
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oszkliwiec » 08.09.2006 08:53

Dosyć mam miejskiego tłoku na codzień więc po co mi jeszcze campingowe miasto na urlopie :?:
Lubię gdy namiot stoi nad samym morzem a co z tego że kamping jest przy morzu jeśli wolne miejsca są tylko z drugiego końca?A tak najczęściej jest na tych dużych..

Powrót do Kempingi

Już po...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone