Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Hej cromaniaki. Jutro wyjeżdżam z moja drugą połówką do Tucepi. Jedziemy na 2-3 tygodnie (w zależności od stanu portfela). Może ktoś cos jeszcze doradzi??
Dziękuję wszystkim za pozdrowienia. My też życzymy wszystkim udanych wypadów do Chorwacji (i nie tylko). Ja logo już wydrukowałam. Jedno na tylnią szybę a drugie na boczną. Do zobaczenia na trasie i w Chorwacji.
siwa78 napisał(a):Hej cromaniaki. Jutro wyjeżdżam z moja drugą połówką do Tucepi. Jedziemy na 2-3 tygodnie (w zależności od stanu portfela). Może ktoś cos jeszcze doradzi??
Pozdrów plaże i morze w Tucepi a także opuszczony hotel Jadran,jeszcze 2 tygodnie temu wylegiwałem się tam na plaży i podziwiałem Biokovo. Polecam pizzerię La Busola z tyłu za hotelem Alga.Tucepi to moje jedno z najbardziej ulubioych miejsc w Cro.