AgaKon napisał(a):dzięki wszystkim
napewno będę was męczyła fotami i opisami tym bardziej ,że to mój pierwszy wyjazd do Cro
plumek najpierw będziemy na Istrii potem uderzamy na Split a na koniec Dubrownik albo w odwrotnej kolejności jeszcze się okarze
najchetniej to bym zobaczyła całą Chorwacje ale się chyba nie da
no ale mąż przywiózł mi dziś dobre wieści i zamiast być dwa tyg będziemy 3 i to mnie cieszy najbardziej
AgaKon napisał(a):Plumek dzięki zapisałam sobie w moim Cronotatniczku mam nadzieje,że moje plany się ziszczą i ze mój mąż nie osiadze jak stary kuter w jednym miejscu i faktycznie będziemy się przemieszczać
AgaKon napisał(a):no dobra mykam się poplumkać ( plumek sorki tak mówię na kompusianko) i idę się położyć
może uda mi się napisać coś jeszcze z pracy a jak nie to już odezwę się z Cro
pozdrawiam serdecznie
papatki
AgaKon napisał(a):No czas mojego odliczania już się powoli zakończył jutro wyjeżdżamy nie mogę się doczekac tylko te wieści o pogodzie mnie troszkę załamują no ale jakoś to będzie jak nie na plaży to na zwiedzaniu spędzimy z pewnością miło czas Już jesteśmy prawie spakowani jak tylko wróce z pracy jadę jeszcze na zakupy i to już chyba będzie wszytsko . Przyczepa stoi pod domkiem i czeka samochodziki po przeglądach paszporty popakowane ha nawet wpierwszej kolejności , waluta wymieniona nic tylko ruszać w drogę . Będę was męczyła codziennymi relacjami z Cro
AgaKon napisał(a):Wieicie co a najdziwniejsze jest to,że przeżywam ten wyjazd tak jak nastolatka która jedzie na wycieczkę szkolną na 3 dni nigdy wcześniej się tak nie czułam a zwiedziłam już kawałek europy
ale to chyba dzięki wam i entuzjazmowi który posiadacie