Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jutro ruszam w drogę ;0)

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 01.06.2006 22:06

zawodowiec DZIĘKI :D :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.06.2006 22:32

Zamiast spać...siedzi kobita przed kompem.... :lol: Aga, szczęśliwej podróży, niezapomnianych wrażen z CRO...i nie zgubienia poczucia humoru....czekamy na "gorące" relacje z wakacji :lol:
Pozdravki
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.06.2006 22:37

:oops: dopiero teraz wpadłem "na wątek" i nie pozostaje mi nic innego jak przyłączyć się do życzeń udanych wakacji :lol: i szczęsliwego powrotu do kraju i na forum.

:papa: :papa: :papa:
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 01.06.2006 22:51

Januszku dziękuje heh na forum zostanę bo zabieram laptopa i jak pisałam wczesniej będę was nękać fotami i przezyciami jak przeżyję :roll: :D

slapol no widzisz cholerka nie mogę spać bo taka jestem podekscytowana 8O no ale ja już jestem taki nocny marek więc nic mi się nie stanie i tak nie zasnę wczesniej niż przed drugą w nocy ale pewnie będę już mykać bo się jeszcze wymoczyć musze :lol: :lol: :lol:

najgorzej mnie wkurza fakt ,ze jeszcze muszę iść jutro do roboty :evil: no wydajne to ja nie będę :twisted: :twisted:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 01.06.2006 23:01

AgaKon napisał(a):dzięki wszystkim :wink:
napewno będę was męczyła fotami i opisami tym bardziej ,że to mój pierwszy wyjazd do Cro :D

plumek najpierw będziemy na Istrii potem uderzamy na Split a na koniec Dubrownik albo w odwrotnej kolejności jeszcze się okarze :D

najchetniej to bym zobaczyła całą Chorwacje ale się chyba nie da :cry:

no ale mąż przywiózł mi dziś dobre wieści i zamiast być dwa tyg będziemy 3 :D :D :D i to mnie cieszy najbardziej :wink:

:)

Przez 3 tygodnie liźniecie Istrię, Split i Dubrownik (czyli w drodze ze Splitu do Dubrownika możecie o Riwierę zahaczyć ;))

Szerokiej drogi!
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 01.06.2006 23:07

Plumek dzięki zapisałam sobie w moim Cronotatniczku :lol: :lol: :lol: mam nadzieje,że moje plany się ziszczą i ze mój mąż nie osiadze jak stary kuter w jednym miejscu i faktycznie będziemy się przemieszczać :wink:
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 01.06.2006 23:10

zycze udanych wakacji prosze tylko o odpowiedz od Opolan przez Krnov czy przez Prudnik nie chodzi o dlugosc tylko o jakosc pozdrawiam czekam krajanko na relacje mam nadzieje, ze pogoda diametralnie sie zmieni paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 01.06.2006 23:24

AgaKon napisał(a):Plumek dzięki zapisałam sobie w moim Cronotatniczku :lol: :lol: :lol: mam nadzieje,że moje plany się ziszczą i ze mój mąż nie osiadze jak stary kuter w jednym miejscu i faktycznie będziemy się przemieszczać :wink:

Jak stary kuter buhahahahaha ;)
Jakby co - daj znać netem: jadąc ze Splitu - jest tu fajna plaża (mamy parking do dyspozycji), obok można zjeść dobrą pizzę albo bardziej wyszukane potrawy, a potem hajda do Dubrownika!
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 01.06.2006 23:32

Plumek nie ma sprawy :D :D :D a Ty tam co na stałe :?: :?: :?:
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 02.06.2006 00:00

no dobra mykam się poplumkać ( plumek sorki tak mówię na kompusianko) i idę się położyć
może uda mi się napisać coś jeszcze z pracy a jak nie to już odezwę się z Cro :D

pozdrawiam serdecznie :D

papatki :D
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 02.06.2006 06:32

AgaKon napisał(a):no dobra mykam się poplumkać ( plumek sorki tak mówię na kompusianko) i idę się położyć
może uda mi się napisać coś jeszcze z pracy a jak nie to już odezwę się z Cro :D

pozdrawiam serdecznie :D

papatki :D

Nie będziemy się narzucać z pomocą przy podawaniu ręcznika :lol: :lol: :lol:

Fux
skolimiak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skolimiak » 02.06.2006 08:18

AgaKon napisał(a):No czas mojego odliczania już się powoli zakończył jutro wyjeżdżamy nie mogę się doczekac tylko te wieści o pogodzie mnie troszkę załamują :( no ale jakoś to będzie jak nie na plaży to na zwiedzaniu spędzimy z pewnością miło czas :D Już jesteśmy prawie spakowani jak tylko wróce z pracy jadę jeszcze na zakupy i to już chyba będzie wszytsko :D . Przyczepa stoi pod domkiem i czeka samochodziki po przeglądach :D paszporty popakowane ha nawet wpierwszej kolejności , waluta wymieniona :D nic tylko ruszać w drogę . Będę was męczyła codziennymi relacjami z Cro :D :D :D

my też wyjeżdzamy za chwilę - samochód zapakowany. Dubrovnik czeka :lol:

miłej pracy dla wszystkich , co jeszcze nie mają urlopu :twisted:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 02.06.2006 08:34

AgaKon napisał(a):Wieicie co a najdziwniejsze jest to,że przeżywam ten wyjazd tak jak nastolatka która jedzie na wycieczkę szkolną na 3 dni :? nigdy wcześniej się tak nie czułam a zwiedziłam już kawałek europy :D

ale to chyba dzięki wam i entuzjazmowi który posiadacie

Znaczy kolejna pozytywnie Cro-zakręcona osóbka. :-)

Wypoczywajcie i piszcie, piszcie, piszcie...
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 02.06.2006 12:09

Czekamy na wiadomości koniecznie pisz.Udanego urlopu.
Janecki Leszek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janecki Leszek » 02.06.2006 14:06

AgaKom szerokiej drogi i niezapomnianych wrażeń.My jedziemy na Ciovo za trzy tygodnie.Pa
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Jutro ruszam w drogę ;0) - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone