wazer napisał(a):Czy wiecie coś na temat Meduz. Czy są groźne i jakie są konsekwencje styknięcia sie z nimi.
aGGi napisał(a):Nie wiem, czy to prawda, ale słyszałam, że jeżowce mają śliczne kolorowe muszelki. Ktoś mi kiedyś nawet taką obiecał, ale wygląda na to, że sama będę musiała sobie ją przywieźć.
aGGi napisał(a):A propos wdeptywania w jeżowce mam pytanie. Czy nie ma problemu z kupieniem na miejcu takich ślicznych gumowych bucików??
Kir napisał(a):Główny problem to jest jej delikatność - kruszą się w palcach i nie jest łatwo je przywieźć.
aGGi napisał(a):A gdzie Kir ma te rybki?? Chętnie bym obejrzała....
krakuscity napisał(a):aGGi napisał(a):A gdzie Kir ma te rybki?? Chętnie bym obejrzała....
A ja bym Ciebie obejrzał , dlaczego się zasłaniasz?
aGGi napisał(a):krakuscity napisał(a):aGGi napisał(a):A gdzie Kir ma te rybki?? Chętnie bym obejrzała....
Bo na razie jestem tu zbyt nowa . Zresztą jestem teraz w pracy i nie wiadomo, czy mój szef nie występuje tu jako np. czarna mamba
krakuscity napisał(a):aGGi napisał(a):krakuscity napisał(a):aGGi napisał(a):A gdzie Kir ma te rybki?? Chętnie bym obejrzała....
Bo na razie jestem tu zbyt nowa . Zresztą jestem teraz w pracy i nie wiadomo, czy mój szef nie występuje tu jako np. czarna mamba
Może ja jestem Twoim szefem tylko wystepuję jako ktoś inny aby mnie pracownicy nie poznali?
Aggi - za 30 minut czyli o 10.oo proszę przyjść do mojego gabinetu!!!
Porozmawiamy o dalszej Twojej pracy bo widze, że sie nudzisz
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...