Wiesz...nawet myśleliśmy by kupić płetwy ale tylko do nurkowania
Bo dzieci się by przy brzegu "pultają" ,spróbujemy trampek i sandałów
akurat i to i to mamy i potrzebujemy na Cro =)
Dzięki pozdrawiam
IlonaNowa napisał(a):a sposób babci znają? na jeżowce też dobry,dlaczego nie? susiać, siusiać,najlepsze lakarstwo mamy w sobie..a żeby go było więcej to wspomagać winkiem lub rakiją,zasto ne?pozdrav svima!!
anakin napisał(a):IlonaNowa napisał(a):a sposób babci znają? na jeżowce też dobry,dlaczego nie? susiać, siusiać,najlepsze lakarstwo mamy w sobie..a żeby go było więcej to wspomagać winkiem lub rakiją,zasto ne?pozdrav svima!!
Żeby tylko niektórzy nie wzięli tego dosłownie!
Widok Polaków.............lejących po sobie na plaży...........bezcenny!
andrzej.k napisał(a):siedze wlasnie na tarasie Arbaniji i mam w kciuku kilka igiel tego dziadowstwa, pomysly macie fantastycznie ale gospodarze tez gadaja ze najlepiej nie babrac tego. mam nadzieje ze nie bede mial problemu bo dopiero 2-gi dzien u rlopu.
Butros napisał(a):Znam przypadek, w którym głęboko wbita igła jeżowca wyszła po pół roku górą stopy. Pacjent przez ten czas nie miał świadomości, że nosi w sobie pamiątkę po tym spotkaniu.
vito napisał(a):andrzej.k napisał(a):siedze wlasnie na tarasie Arbaniji i mam w kciuku kilka igiel tego dziadowstwa, pomysly macie fantastycznie ale gospodarze tez gadaja ze najlepiej nie babrac tego. mam nadzieje ze nie bede mial problemu bo dopiero 2-gi dzien u rlopu.
ale macie problemy !!!!
weldon napisał(a):andrzej.k napisał(a):... mam juz kciuk nabrzmialy...
Viola, jednak albo kup sobie i Marcie po dwie pary tych butów,
albo, jeszcze lepiej, są takie gumowe płetwy na ręce do pływania.
Nie będzie was korciło żeby dotknąć jeżowca, jak go zobaczycie
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...