Jaron napisał:
Możesz mi podać swoje GG albo skyp? Wybieram się w tym roku do Chorwacji i miałbym kilka pytań do ciebie. Może mógłbyś mi pomóc. Moje GG 7321879.
Niestety nie używam. Proponuję mail na
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.plTakie moje wyliczenie tez by Cię mogły zainteresować byc może:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=747984#747984czy dobrze zrozumiałem 80 euro za osobę ?
Na szczęście źle. 80 kun.
Jaron napisał:
Interesuje mnie zwiedzanie ok. 7 godz. Skąd najlepiej zacząć zwiedzanie, w którym kierunku? Chciałbym zobaczyć najciekawsze miejsca, bo nastawiam się na fotografowanie! Będę wdzięczny za pomoc!!
Robione przeze mnie zdjęcia to trasa C. Szedłem z żoną, 7-latkiem i 5 1/2 latką od mniej więcej 10:00 do 18:00. Wejście 2, a potem busik do ST 4 i zejście do ST 1 ze stateczkiem po drodze.
UWAGA 1: na zdjeciach nie widać tłumów, ale jest NAPRAWDĘ KOSZMARNIE TŁOCZNO!!!
UWAGA 2: na stateczek czekaliśmy około 1 godziny w kolejce, klnąc...
W kwestii robienia zdjęć, to najlepsza pora, to 4:00-6:00 i potem od 18:00 do 21:00. Nastawiając sie na super zdjecia, zaparkowałbym w lesie i wszedł o tej czwartej rano na trasę. Biletu nie kupisz, ale tez nikogo nie spotkasz, a światło jakie o tej porze panuje plus otoczenie, to bajka...
charlie napisał:
A która trase radzicie dla rodziny z 6-latką.A którą trasę radzicie dla rodziny z 6-latką.
Tak jak wspomnialem: moja 5 1/5 latka dała radę na tej sześciogodzinnej, ale ona ganiana jest od maleńkości i przyzwyczajona, że rodzice się włóczą po różnych miejscach i nie ma zmiłuj się, tak, że teraz to sama lubi.