Andzik napisał(a):Wchodząc 2, podjechaliśmy ciuchcią do 1 i zaczęliśmy zwiedzać standardowo.
Idąc od wejścia nr 2, brakowałoby mi tego pierwszego widoku na Veliki Slap od góry, który jest przy wejściu 1.
radzix napisał(a):No nie ukrywam że chciałbym zobaczyć jak najwięcej, chcemy jechać jak najwcześniej, najlepiej zaraz po otwarciu. Wózek mamy taki niewielki typu parasolka i lekki, młody drepta dziarsko, więc i tak lwią część przedrepta na nóżkach, nie mamy presji czasu, prowiant na drogę się ogarnie, tylko kwestia od której strony zacząć, żeby zobaczyć najwięcej? Czy taka trasa jak na tym blogu będzie ok https://www.vacansoleil.pl/blog/ciekawe ... ja-bilety/ ?
radzix napisał(a):No to już sam nie wiem, nie chce wydawać 350 zł i wracać po godzinie. Jeżeli to są takie ścieżki z kamieniami itp to faktycznie nie damy rady , bąbla mogę wziąć na ręce, parasole złożyć i nosić gdzie potrzeba, to nie problem.
corrina napisał(a):piotrulex napisał(a): Trasa C zajęła nam około 5 godzin
piotrulex, rozumiem, że to tak na spokojnie, z przystankami, bez gonienia ? Pięciolatka będzie zadowolona ?
Tak tylko się upewniam, bo decyzja o wyborze tej trasy już podjęta
Trajgul napisał(a):Corrina, my szliśmy trasą B, więc zdecydowanie łatwiejszą ale zrobiliśmy ja w 3 godziny z niespełna 4-latką na pokładzie. A Twoje córki to już doświadczone piechurki przecież .
piotrulex napisał(a):corrina napisał(a):piotrulex napisał(a): Trasa C zajęła nam około 5 godzin
piotrulex, rozumiem, że to tak na spokojnie, z przystankami, bez gonienia ? Pięciolatka będzie zadowolona ?
Tak tylko się upewniam, bo decyzja o wyborze tej trasy już podjęta
Tak, oczywiście na spokojnie. Do płynięcia załapaliśmy się chyba na 5-ty stateczek więc tam też długo nie staliśmy
Będzie zadowolona. Najgorsza jest końcówka, naszym dzieciakom trochę się już nudziło
Mi tam trochę brakuje znaków z info ile metrów czy minut o końca trasy
corrina napisał(a):Haha, biorąc pod uwagę, że po Hvarze byliśmy tylko na Połoninie Wetlińskiej w listopadzie, to nie wiem, jak tam z ich kondycją będzie w tym roku
piotrulex napisał(a):Andzik napisał(a):Wchodząc 2, podjechaliśmy ciuchcią do 1 i zaczęliśmy zwiedzać standardowo.
Idąc od wejścia nr 2, brakowałoby mi tego pierwszego widoku na Veliki Slap od góry, który jest przy wejściu 1.
Tak, miałeś rację. Jak byśmy weszli 2 i standardowo szli w kierunku 1 to ten widok na sam koniec już by nie cieszył tak jak na początku
piotrulex napisał(a):Sporadycznie ale były tam bąble w "nosidłach". Moim zdaniem ani rodzice, ani dzieciaki nie wyglądały na szczęśliwe. Nasza miała 3 lata i 3 miesiące jak zwiedzaliśmy z nią Plitvice. Nie mieliśmy ani wózka ani nosidła. Raz ją tylko znosiłem po jakiś stromych schodach z góry. Resztę dreptała sama. Z dzieckiem, które samo nie chodzi, naszym zdaniem, jedynie wózek z większym, pompowanym kołem ma sens
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne