Pablo napisał(a):Koledzy i koleżanki mam pytanie dla orientujacych się w temacie. Na powrocie z urlopu tj poniedziałek chcemy uderzyć zwiedzić jeziora plitwickie. I teraz pytanie czy hak kupię bilety online muszę je wydrukować? Niestety nie mam fizycznej możliwości wydrukowania biletów czy wystarczy pokazać w telefonie bilety? Z góry dzięki za odpowiedź.
euh napisał(a):Czy ktoś z forumowiczów odwiedzał Plitvice w opcji "po godzinie 16"? W okolicy Plitvic będę w piątek około 14, będę tam nocował. Wolałbym zwiedzać jeziora w piątek po południu niż w sobotę od rana. Nastawiam się na przejście trasy B. Proszę o opinie jeśli ktoś już uskuteczniał zwiedzanie według podobnego planu.
corrina napisał(a):Pablo napisał(a):Koledzy i koleżanki mam pytanie dla orientujacych się w temacie. Na powrocie z urlopu tj poniedziałek chcemy uderzyć zwiedzić jeziora plitwickie. I teraz pytanie czy hak kupię bilety online muszę je wydrukować? Niestety nie mam fizycznej możliwości wydrukowania biletów czy wystarczy pokazać w telefonie bilety? Z góry dzięki za odpowiedź.
Podejrzewam że większość podróżujących turystów nie ma możliwości wydrukowania, więc obowiązek takiego działania wydawałby się co najmniej dziwny Wydaje mi się, że gdzieś w tym wątku mignęło mi, że bilety zakupione online wymienia się potem w kasie na właściwy bilet, pokazując ebilet w kasie. Ale mogę się mylić.
corrina napisał(a):zbig99 napisał(a):Andzik napisał(a):To co określiłeś jako "bilet poranny", to jest po prostu bilet normalnie płatny.
Po godz. 16:00 w okresie 01.06-25.08 (po 15:00 w okresie 26.08-30.09) są tańsze bilety.
OK, ale jak kupię bilet ten droższy od rana to czy mogę być w Parku przez cały dzień czy tylko do 16:00?
Wchodzisz na cały dzień. Kupujesz do 16:00 a po 16:00 jak najbardziej też możesz być do zamknięcia, ale z tańszym biletem.
koloX napisał(a):Przecież wystarczy przeczytać parę ostatnich stron by się domyślić że o ile bilety mają godzinę wejścia, na którą są ważne to na paragonie wystarczy rozróżnienie czy bilet jest normalny - wejście przed 16stą czy tańszy - wejście po 16stej.
zbig99 napisał(a):koloX napisał(a):Przecież wystarczy przeczytać parę ostatnich stron by się domyślić że o ile bilety mają godzinę wejścia, na którą są ważne to na paragonie wystarczy rozróżnienie czy bilet jest normalny - wejście przed 16stą czy tańszy - wejście po 16stej.
Płaciłem kartą debetową. Piszecie pargaon ale widzę, że przyszły mi emailem bilety w pdf tj 4 strony A4 - na każdej stronie odrębny imienny bilet z kodem kreskowym itd. Do tego przyszedł rachunek potwierdzenie zakupu 4 biletów. Czy te bilety wystarczy wydrukowac i iść na bramę nr 1 o określonej godzinie?. Czy muszę stać w kolejce przy kasie by je jakoś dodatkowo aktywować?
Ruch1920 napisał(a):Witam.Wczoraj byłem na Plitwickich i miałem zakupiony bilet online z wydrukiem i od razu wchodziłem pod bramki i nie było problemu gdyż tam już jest kod kreskowy.
radzix napisał(a):Witajcie, planujemy zaliczyć ten rezerwat w tym roku, jadę z dwójką bąbli 2 i 8 lat, o ile starszy pociągnie z buta całą trase tak młodszemu rozważamy czy da radę przejść po parku ze spacerówką, a może lepiej zabrać biegówkę? Którym wejściem najlepiej podjechać ? Będziemy jechali z miejscowości Prizna.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne