Od niedawna istnieje możliwość zakupu biletów do parku, na stronie internetowej.
Należy jednak brać pod uwagę pojawiający się komunikat, że system jest jeszcze w wersji testowej.
pyton napisał(a):Kilka lat temu ap. na 5 os. 50 euro tutaj https://goo.gl/maps/hj3gPENdKSz ...
piotrulex napisał(a):Co do parku to znajomi nas zapewniali, że sam wstęp jest darmowy, a bilety są konieczne jedynie do przejazdu tym busikiem czy płynięcia łodzią. Wychodzi, że to nie jest prawdą ...
Janusz Bajcer napisał(a):piotrulex napisał(a):Co do parku to znajomi nas zapewniali, że sam wstęp jest darmowy, a bilety są konieczne jedynie do przejazdu tym busikiem czy płynięcia łodzią. Wychodzi, że to nie jest prawdą ...
Jacyś dziwni ci znajomi ...
Po prostu "gapowicze"
Malen napisał(a):Jeziora to jest WOW. Przy słonecznej pogodzie - bomba. Trasa C - jeśli nie boisz się iść pod górę. Polecam! Jeśli wolisz schodzić w dół- trasa H.
corrina napisał(a):Malen napisał(a):Jeziora to jest WOW. Przy słonecznej pogodzie - bomba. Trasa C - jeśli nie boisz się iść pod górę. Polecam! Jeśli wolisz schodzić w dół- trasa H.
A dużo tego "pod górę" jest na trasie C ?
Czy pięciolatka, która rok temu w sierpniu podołała (jako 4 latka ) do jaskini w Sv. Niedzieli na Hvarze a w listopadzie na Połoninę Wetlińską, da radę trasę C?
I jeszcze przy okazji, bo wątek czytałam od 2017 czyli ostatnie 10 stron Polecicie coś godnego obiadokolacji po trasie z Hvaru z przystankiem w Trogirze lub Szybeniku? (czyli bliżej wieczora raczej będziemy).
anakin napisał(a):corrina napisał(a):Czy pięciolatka, która rok temu w sierpniu podołała (jako 4 latka ) do jaskini w Sv. Niedzieli na Hvarze a w listopadzie na Połoninę Wetlińską, da radę trasę C?
Byłem w 2009 z 5-cio latkiem i dał radę lepiej niż ja.
rzdrozny napisał(a):A 16-latek już rok wcześniej powiedziałby, że nigdzie z Wami nie jedzie:) Coś o tym wiem...
elka21 napisał(a):rzdrozny napisał(a):A 16-latek już rok wcześniej powiedziałby, że nigdzie z Wami nie jedzie:) Coś o tym wiem...
Dokładnie tak jest.
Nasz mając właśnie 16 lat, powiedział, że nigdzie nie jedzie, chyba że, do towarzystwa dla niego, pojedzie z nami jego kolega.
Nie mieliśmy wyboru, kolega pojechał, bo syn za młody, żeby sam został w domu.
Trajgul napisał(a):piotrulex napisał(a):
Nie mieliście wyboru ...
16 lat to stary koń. U mnie, w tamtym roku 8-latka nie chciała jechać do Chorwacji. Na szczęście się "zgodziła "
P.S. Zaraz będzie fajny OT, w zasadzie już jest.