Ladybird napisał(a):Mam pytanie. Czy ktos z Was zwiedzal park po godz. 16? Warto? Bilety sa wtedy sporo tansze, ale czy zdazymy wszystko obejrzec? Planowalismy zrobic w sierpniu trase C.
agata26061 napisał(a):Ja mam takie pytanie: czy jak wejde wejsciem 2 o godzinie otwarcia parku, czyli o 7, to czy od razu zalape sie na kolejke do stacji St3 do gornych jezior? Czy bedzie tzeba czekac dlugo? Po zwiedzaniu Jezior bedziemy musieli jeszcze dotrzec na Hvar, wiec mysle max 5 godzin mozemy przeznaczyc na Jeziora Plitwickie, wiec nie chcialabym marnowac cennych godzin na stanie i czekanie. Bedziemy planowo zwiedzac Jeziora 25 czerwca. Widzialam link podany przez Anakina, ale tam nie jest napisane z ktorego punktu o ktorej bus odjezdza.
Wiem, ze pewnie tlumy beda jak zwykle, ale moze tak wczesnie jeszcze nie beda ich cale masy na sciezkach
ewula91 napisał(a):agata26061 napisał(a):Ja mam takie pytanie: czy jak wejde wejsciem 2 o godzinie otwarcia parku, czyli o 7, to czy od razu zalape sie na kolejke do stacji St3 do gornych jezior? Czy bedzie tzeba czekac dlugo? Po zwiedzaniu Jezior bedziemy musieli jeszcze dotrzec na Hvar, wiec mysle max 5 godzin mozemy przeznaczyc na Jeziora Plitwickie, wiec nie chcialabym marnowac cennych godzin na stanie i czekanie. Bedziemy planowo zwiedzac Jeziora 25 czerwca. Widzialam link podany przez Anakina, ale tam nie jest napisane z ktorego punktu o ktorej bus odjezdza.
Wiem, ze pewnie tlumy beda jak zwykle, ale moze tak wczesnie jeszcze nie beda ich cale masy na sciezkach
Ja zaczynałam o 7 ale wejściem nr 1. Na spokojnie przeszlismy i na stateczek czekalismy tylko kilka minut. Pozniej na autobusy tez nie czekalismy za długo ale na pewno z wejscia 1 ten pierwszy autobus ruszal o wiele pozniej.
Mozliwe ze gdzies w mojej relacji tutaj są zdjęcia z godzinami
agata26061 napisał(a):Dzieki za linka do Twojej relacji. Przeczytałam Gdzieś na kilku zdjęciach widziałam jakieś godziny odpływu statków i odjazdu busów i chyba właśnie przy tym drugim wejściu będzie trzeba poczekać na busika. Zobaczymy jeszcze jak to rozwiążemy, ale czas nas trochę będzie gonił, więc wolelibyśmy nigdzie nie czekać
ewula91 napisał(a): Zawsze możesz napisać maila z pytaniem i prośbą żeby Ci podali rozkład
Trajgul napisał(a):Tak się zastanawiam jak ugryźć wizytę na jeziorach.
Albo sobotnie wczesne popołudnie albo niedzielny poranek... (23, 24 czerwca). Jakaś rada?l
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne