Witam
Byliśmy ostatnio na riwierze Makarskiej i nam się podobało ale chcieliśmy teraz gdzieś bliżej Paklenicy i Krk.
Interesują nas plaże zarówno żwirkowa i takie ze skałami i piaseczkiem (przy polje camp za Baśką voda takie są) najlepiej żeby droga nie biegła za plażą i było trochę cienia(bo nie mogę się aż tak opalać). Lubimy też sosny piniowe i te zapachy które towarzyszyły nam w Breli tamtejsze plaże też niczego sobie i było sporo cienia. Będziemy z dwójką dzieci 4 i 2 lata. Będziemy zmotoryzowani i nie będziemy w jednym miejscu siedzieć. Lubimy lekkie wzgórza w miejscowości w której mieszkamy ale to chyba w każdej jest, chcielibyśmy pensjonat z widokiem na morze, ale nie jest to niezbędne o ile będzie jakiś taras na inne ciekawe górki.
Będziemy na pewno chcieli ponurkować i interesuje nas dno.
Jazda raczej spontanicznie ewentualnie w ostatniej chwili korzystać z booking.
Jedziemy jakoś w połowie czerwca więc może jeszcze wielkich tłumów nie będzie.
Co polecacie jako baze noclegową z miejscem do kąpieli, bo jechać w inne miejsce to wolimy raczej żeby się pokręcić niż kąpać.
Przeglądałem tematy ale mam wrażenie że im więcej czytam tym coraz trudniejsza decyzja bo każde miejsce jest w jakiś tam swój sposób atrakcyjne.
Pozdrawiam