ruzica napisał(a):Nefer napisał(a):Sztywny Pal Azji "Zakopane", proszę koleżanki .
Dziękuję, proszę kolegi Znam chyba z 2 piosenki tego zespołu , tej akurat nie
Ja też pewnie znam ze 2-3, ale w tym tą o Zakopanem .
ruzica napisał(a):Nefer napisał(a):Sztywny Pal Azji "Zakopane", proszę koleżanki .
Nefer napisał(a):ruzica napisał(a):Nefer napisał(a):Sztywny Pal Azji "Zakopane", proszę koleżanki .
Ja też pewnie znam ze 2-3, ale w tym tą o Zakopanem .
ruzica napisał(a):Znalazłam. Super jest ta piosenka
ruzica napisał(a):I jak się uprę przy czymś bezsensownym to koniec. To już nie pierwsza taka akcja w moim wykonaniu. Z drugiej jednak strony nie mam parcia na robienie czegoś na siłę i jak coś mi mówi, że mam gdzieś nie iść to nie idę
piotrf napisał(a):
Znam takich , którzy nazywają taki stan słuchaniem własnej intuicji , w każdym razie najważniejsze , żeby być w zgodzie z samym sobą , a spacer i tak był przecież fajny . . .
maslinka napisał(a):Cześć
P.S. Której pizzerii w Terchovej już nie ma? Tej w centrum, co się zwała Adam? Pyszna pizza tam była...
Nefer napisał(a):Podziwiam widoki i na pewno zajrzę do kolejnego odcinka.
kulka53 napisał(a):Bielskie oglądaliśmy swego (dawnego już) czasu z Jagnięcego , ale i od wewnątrz - w Bielianskiej Jaskini .
Twoje widoki będą dopełnieniem naszych doznań
ruzica napisał(a):Nefer napisał(a):Podziwiam widoki i na pewno zajrzę do kolejnego odcinka.
cieszemsiem
W następnym odcinku pójdziemy do Burdelu
Beata W. napisał(a):ruzica napisał(a):Nefer napisał(a):Podziwiam widoki i na pewno zajrzę do kolejnego odcinka.
cieszemsiem
W następnym odcinku pójdziemy do Burdelu
A co Ty Gry o Tron się naoglądałaś czy co
No ale dobra jak mus to idźmy
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe