ruzica napisał(a):Tym razem ani nie łapały mnie skurcze, ani nie czułam się zmęczona życiem, więc odcinek do Przełęczy pod Kopą pokonaliśmy w godzinę, zamiast mapowych godziny i 40 minut
Hm, macie zatem mega kondycję pewnie podbiegaliście ?

.png)
ruzica napisał(a):Tym razem ani nie łapały mnie skurcze, ani nie czułam się zmęczona życiem, więc odcinek do Przełęczy pod Kopą pokonaliśmy w godzinę, zamiast mapowych godziny i 40 minut

.png)
ruzica napisał(a):
To idziemy- tradycyjnie busem podjeżdżamy do Kuźnic i nasze pierwsze kroki kierujemy do Doliny Jaworzynki. Jak dotąd tylko nią schodziliśmy, bo wszyscy straszą, że na wejście jest zbyt męcząca![]()
.png)
marze_na napisał(a): przy schodzeniu z Giewontu ...
marze_na napisał(a):A że nie mam ochoty z tym walczyć, ukochałam sobie inne góry.
bluesman napisał(a): Przełęcz pod Kopą ? jaką ? a nie Przełęcz między Kopami ?
pomorzanka zachodnia napisał(a):Dobrze, że o tym nie wiedziałam.Ale z pewnością nie jest, aż tak strasznie.
Nefer napisał(a):A wejście na Świnicę nie jest takie trudne.
.png)

.png)
ruzica napisał(a):kulka53 napisał(a):Aaaaa Rysy to też od słowackiej strony
Ale że byłeś![]()
ruzica napisał(a):A Wy po Grecji, przed czy w trakcie![]()

.png)
kulka53 napisał(a):(wierzchołek oblężony)
kulka53 napisał(a):Ale teraz jesteśmy już PO Grecji i właśnie nadrobiłem cd relacji
.png)
marze_na napisał(a):ruzica napisał(a): Strasznie na brak czasu ostatnio cierpię....
A już myślałam, że kolejna porcja tatrzańskich widoków będzie.
Nefer napisał(a):Piękne widoki na tych ostatnich zdjęciach.![]()
Czekam na więcej.

.png)
Nefer napisał(a):ruzica napisał(a):Zejście ze Świnicy do Przełęczy zajęło mu 20 minut![]()
No, nieźle, nieźle.
A widoki piękne.

.png)
.png)

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe