Jestem w Chorwacji w Peroj koło Puli
napisał(a) SDI » 15.07.2008 21:38
....no i ja też tu zawitałem...kilka spostrzeżeń..jestem z Torunia jechałem Cieszyn Bratyslawa Wiedeń Liubljana Koper Pula....jechałem na raz nie polecam ..wyjechałem o 20 byłem o 11 jest to 1410 km oczywiście przymuliło mnie koło Bratysławy nie ma się co zastanawiać tylko bezwarunkowo PARKING przy pierwszych oznakach zmęczenia.Jak wyżej jechałem przez Słowenie wykupiłem winete i nie żałuje zwłaszcza przy jeżdzie do Puli,przy takiej trasie nie ma co kombinować ze skrótami,na bramce w chorwacji nie miałem żadnych prób oszukania mnie na kasie nikt mnie nie poganiał ale dziękuje że dzięki forum o tym wiedziałem za to w czechach za komplet czechy i austrie na dwa samochody pani chciała 160 złotych byłem zmęczony bo 200 km w deszczu ale nie tak żebym nie umiał liczyć...moja trasa na drugi raz tylko i wyłą cznie przez Niemcy iTriest,200 km dalej ale szybciej,trasa mniej męcząca i może troche taniej odpada wineta Słowacka,austryjacka iSłoweńska To na razie wszystko będe tu do 24 mam internet nie wiem skąd za co dziękuje POZDRAWIAM....aha nie wymieniajcie na granicy tylko w bankach może dla kogoś to oczywiste ale zwracam na to uwagę cześć Krzysztof