napisał(a) Jacek Grocvhowalski » 02.08.2005 16:37
Ktoś już napisałCi, że to nie lekceważenie nowicjuszy, ale powtarzanie tego samego w kółko. Ale dobrze. Wynika z tego, że jedziesz z Ostrowa, a wię dla Ciebie najlepsz droga będzie na Wiedeń. Graz, Maribor i tu musisz zadecydować, czy jechać na Ljubljanę, czy Zagrzeb. I ta i ta droga dobra. Pytasz ile godzin trwa podróż? Odpowiedż jest jedna - różnie długo, a zależy to od wielu czynników m.in. korków na przejściach granicznych i drogach (w tym autostradach), rodzaju autka (z klimą, czy bez), czy prowadzi 1 czy 2 kierowców, ich doświadczenia i podatność na zmęczenia, aury itd., itd. Co do noclegów to ja organizuję sobie wtedy kiedy jestem zmęczony. Jestem zdania, że na prawdziwe zmęczenie nie pomaga pospanie w autku godzinę, czy dwie. Nic na siłę
. Co do cen to są sporo wyższe od naszych i nie jest to nasze jedzenie oprócz owoców i warzyw (pomidory wspaniałe w smaku, wygląd nie). Zabrać z jedzenia co się da! Eurokampy wszystkie są dobrze wyposażone i z tym napewno nie będzie kłopoty. Podróż z dziećmi i w ciąży jest pewną komplikacją i dlatego nie staraj się dojechać w czasie bezsensownym. Masz dojechać i wrócić z Rodziną bezpiecznie. Powodzenia