Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jest jakiś kemping gdzie jest pewna cisza nocna, na uboczu ?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pinia_Pinia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pinia_Pinia » 15.08.2004 15:35

Byłam tam 2 lata temu z Funclubem.I bardzo mi się podobało [troche plaża betonowa nie za dobra] .Ale że zamknięty?????To przykre , ale nic mi o tym nie wiadomo.... :cry:
mysia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysia » 23.08.2004 18:53

Zajrzałam na Solaris dokładnie 12 sierpnia i szybciutko uciekałam: tłok, ciasnota, do campu bardzo trudno dojechać (sznury samochodów po obydwu stronach drogi dojazdowej). Nie wiem czy tak samo było w ubiegłych latach, ale wtedy było okropnie. Poza tym ten camp to straszny "kombajn", według mnie. Baseny, to właściwie "brodziki", biorąc pod uwagę rozmiar całego obiektu oraz liczbę jednostek zanurzonych w basenach w danej chwili.
Do Zablace nie udało nam się dojechać, straciliśmy sporo czasu, a nie było pewności czy nie jest zamknięty. Trochę miejsca znaleźliśmy na campie w Vodicach, ale tam też było ciasno i głośno (muzyka) z dyskotek, itp.
Pzdr
mysia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysia » 31.08.2004 22:54

Pinia_Pinia napisał(a):No więc polecam kamping który należy do komleksu Solaris koło Sibienika.W tym kompeksie sa dwa kamingi-jeden tłoczny gwarny[droższy] a 1 km dalej nad samiuśkim morzem przy uroczej wiosce Zabalce jest drugi-mały kaming-spokojny i cichy. W miasteczku restauracyjki,mały port dla jachtów.I można chodzić do tego większego campingu na plaże przy której sa baseny ze słoną wodą i inne aktrakcji wodne np. zjeżdżalnie.Do sibenika jeżdżą co 30 min autobusy.Ja spędziłam tak cudowne wakacje.POLECAM!

Nie polecałabym Solaris nikomu, a już na pewno nie osobie spragnionej spokoju. Byłam w sierpniu: ogromny "moloch" i totalnie zapchany. Nie należę do odludków, ale tłoku nie znoszę. Ten camp wydał mi się najgorszy ze wszystkich (kilku) jakie widziałam.
Pzdr
Pinia_Pinia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pinia_Pinia » 10.09.2004 11:50

Ale ja byłam w Solarisie 4 lata temu to nic dziewnego że się wiele zmieniło i jest tłum.Ale myślę że jeżeli Solaris 2 [nie ten główny]koło Zablacze jest czynny to nie ma tam tłumów...no przynajmniej wtedy nie było... :roll:
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 12.09.2004 09:44

A ja byłem na Solarisie końcówka sierpnia do 10 września. Spokój luz i wspaniała atmosfera. Namiocik przy samym morzu, sąsiedzi sami niemcy i przez chwile czesi.Bardzo mi się podobało. Warunki sanitarne super. A cisza nocna zawsze o 22.00. Być może dlatego że to już końcówka sezonu.
Byłem też zobaczyć na Zablaczu.
Straszne trawa po pas wszystko puste, ale mam nadzieje że na drugi rok to się zmieni.
Bob
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bob » 20.09.2004 12:40

i w końcu wylądowaliśmy tradycyjnie na apartmanie, płaciliśmy za 2+1 najpierw 20 E w Kriżacu koło Karlobagu ale było tam więcej pokoi i byli Włosi... ci ludzie nie wiedzą co to chęć odpoczynku w ciszy, uciekliśmu w stronę Paklenicy i mieszkaliśmy za 25 E w apartmanie, całe piętro dla nas i byliśmy w jedynym wynajmowanym lokalu w całej zatoce, kempingi były pełne i znaleźć tam ciszę chyba byłoby trudno
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

jest jakiś kemping gdzie jest pewna cisza nocna, na uboczu ? - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone