witam
jak w pytaniu .....
chodzi nam o względny spokój....a nie tłumy straszliwe...i nie powalające na kolana ceny apartamentów
jedziemy w 4 bądź 5 /sierpień/
(no chyba że Riviera nie spełni moich małych oczekiwań )
.:Kasia:. napisał(a):witam
jak w pytaniu .....
chodzi nam o względny spokój....a nie tłumy straszliwe...i nie powalające na kolana ceny apartamentów
.:Kasia:. napisał(a):(no chyba że Riviera nie spełni moich małych oczekiwań
.:Kasia:. napisał(a):chodzi nam o względny spokój....a nie tłumy straszliwe...i nie powalające na kolana ceny apartamentów
.:Kasia:. napisał(a):witam
jak w pytaniu .....
.:Kasia:. napisał(a):pasażer wiem wiem miało być Duće...ale nie było-był Orebić
.:Kasia:. napisał(a):w roku 2010...chcielibyśmy jechać gdzieś -na Rivierę Makarską -choć nie mówię tu konkretnie o jakiejś miejscowości...mam jeszcze trochę czasu żeby się namyślić
Torac napisał(a):A może Podgora Čaklje ?
spokojna dzielnica Podgory. Apartamenty blisko morza!Spokój.
pasażer napisał(a):Jednak dzielnica Čaklje już jest warta rozważenia. Z centrum Podgory prowadzi do niej ładna promenada. Przed domami ulica i za nią zaraz morze. Ulica chyba mało ruchliwa.
Torac z mapy wychodzi, że w Čaklje się kończy, czyli spełnia jedynie funkcję drogi dojazdowej. Tak? Wiem, od pierwszych Twoich wakacji w Cro w Podgorze minęło już ponad 10lat, ale chyba za wiele się nie zmieniło