ASHA napisał(a):Witam wszystkich, napiszcie co sądzicie o miejscowości Sutivan i apartamenty Agava. Czy wybrać może jednak Brelę. Pozdrawiam!
forum/viewtopic.php?p=440842#440842
forum/viewtopic.php?t=25496&highlight=psem
ASHA napisał(a):Witam wszystkich, napiszcie co sądzicie o miejscowości Sutivan i apartamenty Agava. Czy wybrać może jednak Brelę. Pozdrawiam!
ASHA napisał(a):Dzięki, chciałabym aby się ktoś wypowiedział na temat tych apartamentów Agava.
mutiaq napisał(a):Nie chcę przekonywać do Makarskiej, bo Baška Voda też jest dobrym miejscem dla młodych, tylko tam nie spotkałam dyskoteki zadnej.
Jedynie knajpki do popicia-posiedzenia, ale może dyski też są (?).
Pozdrawiam.
CinnamonGirl napisał(a):Ja tez sie póki co skłaniam ku Podgorze w tym roku
nilo napisał(a):CinnamonGirl napisał(a):Ja tez sie póki co skłaniam ku Podgorze w tym roku
Witam, mhh, Podgora, bylem dwa razy i jak dla mnie było pieknie, w tym roku ze wzgledu ze w maju urodzi mi sie syn, prawdopodobnie wyjazd do Chorwacji odlozymy - choc, moze we wrzesniu, pozyjemy zobaczymy......
smoki napisał(a):Zdecydowanie polecamy Caklje. Tam kwaterki praktycznie w pierwszym rzędzie. Od strony centrum długa plaża. Spokojne miejsce, jednocześnie do uciech kurortu spacerkiem 20min.
http://podgora.hr/images/stories/easyga ... odgora.jpg
atomic napisał(a):mutiaq napisał(a):Nie chcę przekonywać do Makarskiej, bo Baška Voda też jest dobrym miejscem dla młodych, tylko tam nie spotkałam dyskoteki zadnej.
Jedynie knajpki do popicia-posiedzenia, ale może dyski też są (?).
Pozdrawiam.
Są dyskoteki i to ekstra. Zaraz przy promenadzie z podestami do tańczenia.
Są również knajpki zaraz na plaży przy samym morzu z głośną muzyką, więc można się "pogibać" co też wiele osób robi...
Przynajmniej tak było dwa lata temu...
CinnamonGirl napisał(a):smoki napisał(a):Zdecydowanie polecamy Caklje. Tam kwaterki praktycznie w pierwszym rzędzie. Od strony centrum długa plaża. Spokojne miejsce, jednocześnie do uciech kurortu spacerkiem 20min.
http://podgora.hr/images/stories/easyga ... odgora.jpg
Tez o tym myślałam choć nie wiem jak z cenami takich kwaterek nad samym morzem, nawet przed sezonem
Dwa ze nie jestem z tych co koniecznie muszę mieć kwaterę nad samym morzem. Z pewnością tam tez popytamy o ceny mam w głowie jakis óg cenowy którego nie chcę przkeroczyć i drugi który jestem w stanie zaakcepetować bez mrugnięcia okiem. Wszystko okaże sie za niecałe 2 miesiące
smoki napisał(a):W ścisłym sezonie za 6 osób płaciliśmy 80E. Znajomi za 4-60E. Inni za 3 45E. Ale są tez kwaterki po 100E i więcej za 4 osoby.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne