Z całej hiszpańskiej wyprawy najbardziej spodobało nam siew Fussen w niemczech, a konkretnie zamek Neuschwanstein. W przyszłym roku "jadziem nazad" na Krk. Tym razem może jednak Punat a nie Stara Baska, ale to sie jeszcze zobaczy
.png)

.png)
Haweł napisał(a):Ja Costa Brava,Lloret de Marr bardzo milo wspominam...chetnie bym tam pojechal jeszcze raz...bylem tam na przelomie wszesnia-pazdziernika,super...BARDZO MILO WSPOMINAM...
.png)
trajano napisał(a):Co do wakacji to naprawdę razem z żoną stwierdziliśmy ze bardziej odpowiada nam Chorwacja niż Hiszpania. Nie byłem w innej jej cześci tylko na Krku, ale tak nam się tam spodobało że chcemy wracać.
Co do avatara to własnie ja, na Krku. Często mam takie pokręcone pomysły i wtedy wychodzą mi takie historiedzięki swoją drogą za komplement
.png)
janniko napisał(a):Trajano
A napisz coś więcej o tym co ci się tak bardzo "spodobało" w Hiszpanii, bo planujemy w najbliższych latach zajechać tam na wypoczynek, no i zbieramy info.
janniko napisał(a):PS
zostaw macha...
.png)
.png)
.png)
.png)
Aglaia napisał(a):Normandia i Północna Francja chyba raczej dla koneserów turystyki ale z tymi rejonami wiążą się moje najwspanialsze wspomnienia z wakacji z rodzicami...
.png)
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe